poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3551 .



Emigranții de culoare sînt linșați în Swedia
eseu [ ]
Avbryt!Text.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Viespea ]

2010-10-22  |     | 



Avbryt!Text.
Emigranții de culoare sînt linșați în Swedia.

Joi 2010-10-20 , 22.10.2010 20:49:53 zi de zi și noapte de noapte, parcă nu se mai oprește.măcelul.

Astăzi este o zi însorită, dar inima noastră este îndoliată,noi emigranții de toate culorile!
Noaptea ne-a adus o zăpadă albă strălucitoare acoperind copacii care încă mulți dintre ei au coroana încă verde dominînd un galben verzui.
Dezamăgirea de pe fața suedezilor băștinași se vede nemachiată ,Toți cei care am îngițit în sec și răbdat cu zîmbetul pe buze generații după generații sperînd că populația o să se homogenizare oamenii între ei și niciodată nu trebuie să mai salute ca pe vremuri .La revedere - Ne vedem- Niciodată pentru mai mult! Cum o făceau Barbarii.
Pentru swedia nu va mai fi niciodată la fel,avem în fața noastră ani grei de muncit la recăpătarea încrederii în țară,poate chiar un război este de ne evitat.Cu 200 de ani de pace parcă nu-ți vine a crede cu de sa putut?
Se trage chiar și prin ferestrele înpodobite în camuflaj.
Ce împodobeală de crăciun o să mai avem acum cu frestrele camunflate.
Interdicția pe timpul serii ,trebuie să se respecte!Nimeni nu mai merge la antrenament sau cumpărăturile de după amiază pe seară ,chiar acum 2 ore a fcută cineva și un biciclist a tras în el.
Criminalii pîndesc în stația de autobuz prin tufișuirii în Malmö din nou și trage.
Poporul swedez se ascunde de după perdele și spionează acolo jos în stradă .
Prietenii bune pînă mai ieri ori vecinii se dovedesc a fi măștii perverse lăsate la oparte.În aroganța vinerii și invers.
Și chiar ți-o spune pe șleau pe stradă,mi-e mi sa întîmplat ieri să fiu înjurată de o trecătore:zicîndumi, swedeza dracului!Da, eu mi-o aud de multe ori pentru că am nenorocul să fiu albă blondă și sînt confundată cu poporul swedez al anilor decenți .ABBA.
Cu toate acestea și eu am fost împușcată în anul 1996 în picior tot în împrjurării asemănătore. Eram prietenă la cataramă cu oamenii de culoare. Regele Caribiei de the muzică soul și compozitor era iubitul meu....dar era negru așa că a trebuit să se refugieze prin țării mai civilzate ca Swedia...
În dimineața ce vine nu mai este speranță,Sîntem răniți sufletește,ce-i care au scăpat cu ajutorul îngerului păzitor sînt la fel de mulți.
Ciudat însă "Cînd călătoream cu metroul în ultimul timp observasem că locurile se ocupau după culorea pieli și stilul hainelor, era un tabu tacit ,cei albii și cei negrii.
O selecție de comun-acord. O acceptatre absurdă...
Nici nu am avut tim să fac conjugarea că se și întîmplă lucruri de necrezut...Și parcă totuși vrea să se camufleze adevărul .Cum că ar fi numai unul care vrea să facă Swediei faimă rea.Eu aș spune toți cei cu ochii albaștri au orbul găini,acesta trebuia demult sesizat.
Se pare că procentul de minore și tineri care au "o problemă"cu populația de culore este imens și la nivel internațional sponzorizat...chiar antrenații prin diferite cluburi cum să-și cîștige credibilitate în lumea bărbaților Rasta.Deci infiltrații CAB pînă la rădăcinii.


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!