poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3080 .



Accident
eseu [ ]
Un alt punct de vedere al organismului uman

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [rast ]

2008-01-30  |     | 



După problema ce am avut-o cu sistemul de alimentare, o întrerupere prea mare de combustibil mai mult sau mai puțin vegetarian, întreaga mea ființă a intrat într-un sever proces de service, proces de a durat7 zile, la spitalul clinic Sf. Spiridon.

În primele zile am fost alimentat arfificial - ființa mea primind combustibilul necesar funcționarii și punerii pe picioare a întregului sistem - printr-o conductă special amenajată, numită perfuzie, și racordată la niște butoiașe pline cu glucoză.

Glucoza, singură, nu asigură necesarul de energie pentru buna funcționare a sistemului. Pe lângă aceasta, mai trebuie în sistem, și insulină. Tot o substanță obținută artificial, care odată introdusă în magistrala principală a ființei umane, ajută părțile componente ale sistemului - numite și celule - să capteze și proceseze corect glucidele disponibile - tot pe magistrala centrală de nutriție - în termeni populari numită: sânge.

După ce am ieșit din service am constatat că anumite componente nu funcționează la parametrii prescriși de creatorul sistemului, alte componente se restabiliseră deja, iar altele au suferit un proces de UpGrade aproape ne-voit.

Memoria sistemului a rămas aceeași, fără modificări aproape deloc.

O modificare substanțială se poate observa la Unitatea Centrală de Procesare - în termeni populari creier - prin ridicare frecvenței de funcționare. Acest proces de UpGrade are la bază o schimbare importantă a sistemului de alimentare (s-a eliminat complet combustibilul tradițional, numit: pâine, cu alte tipuri de combustibili, numiți auxiliari).

După ieșirea din service, Am început să stochez pe memoria disponibilă o gamă foarte vastă de informații - mai mult sau mai puțin diaparate. Azi am făcut sitemului un proces de defragmentare, pentru a vedea câtă memorie mai este disponibilă. Rezultatele au fost mulțumitoare: este suficient spațiu liber de stocare. Alta este problema, semnalată de fapt și de alții: nu există promovare.

După o analiză sumară a promovării existente, am ajuns la concluzia că trebuie să pornesc un thread nou, cu prioritate meximă, care să se preocupe de promovare.

Noroc că dispun de un sistem antrenat în procesul de multi-threading, popular numit atenție distributivă.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!