poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3371 .



Insomnii
personale [ Gânduri ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Lyd ]

2005-01-05  |     | 



Nu pot să adorm... mă tot foiesc în pat și în gânduri... Îmi amintesc frânturi din discuțiile de peste zi. Îmi amintesc chiar fraze întregi. Le analizez pe toate părțile. aduc argumente... mai mult în defavoarea mea. Poate că nu trebuia să spun ce am spus. Cu siguranță nu trebuia să trimit mail-ul acela. Totuși l-am trimis. ce mai contează. Măcar am avut curaj să mai vorbesc o dată, nu? ce va fi, va fi!
O bubuitură puternică... Oare unde s-a auzit? afară, cu siguranță! de unde vine? ce s-a întâmplat? inima îmi bate repede, din ce în ce mai repede... gânduri îmi fug prin cap despre tot felul de teorii. Și totuși... afară e liniște. O liniște de mormânt. simt că mă înăbuș în această liniște. nu mai pot respira. De ce e atâta tăcere? Nici un om, nici o mașină, nimic?
Se aud vrăbiile ciripind... zgomotul unei mașini, acum alta. Din ce în ce mai mult ciripit de păsări, și mașini și oameni chiar se aud... sună telefonul... deschid ochii și e... e dimineață! de fapt, e ora 10.
Am visat? totul a fost un vis??? nu chiar! Bubuitura chiar a avut loc... pe la 3 noaptea, a fost o petardă... un rest al sărbătorilor ce au trecut.
Dar gândurile mele tot au rămas... în inima mea.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!