poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1850 .



Săptămâna legiferării fărădelegilor??...
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Crezantema ]

2010-01-27  |     | 



Consiliul Europei ne întinde momeala...
Să nu primim de vrem să mai vedem zile bune!
Săptămâna legiferării fărădelegilor!
Pe 27 și 29 ianuarie alții vor să decidă pentru noi. Ce este de făcut?

CE PUTEM FACE?
Opoziția față de aceste documente este o datorie creștină, pe care va invităm să o îndeplinim împreună.
1. Contactați delegații României în Consiliul Europei și exprimați-vă poziția.
Solicitați-le ferm să voteze respingerea ambelor documente.
Datele de contact ale reprezentanților delegației Romaniei la Consiliul Europei:
- Parlamentari: http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.dp?idg=19&leg=2008.
- Secretariatul delegației române la PACE:
Doamna Nadia Valentina Ionescu, Camera Deputaților, la Tel: +40 21 414 18 75, Fax: +40 21 414 18 77, [email protected], [email protected];
Doamna Mihaela Drăghici, Senat, la Tel: +40 21 414 25 84, Fax: +40 21 313 35 07, sau electronic la adresa mihaela.draghici@ senat.ro.
Dacă sunteți un ONG, trimiteți o adresă oficială, scrisă, în acest sens.
Trimiteți un e-mail sau un fax; dacă puteți, dați și un telefon – ar fi ideal.
Vă rugăm să ne înaintați orice răspuns pe care l-ați primit.
Ne puteți contacta la urmatoarele adrese:
[email protected]
[email protected]
2. Rugăciunea este, se înțelege, foarte utilă și necesară. Fie ca Dumnezeu să le deschidă mințile și inimile reprezentanților statelor europene la Consiliul Europei pentru a respinge aceste documente otravitoare.
Asociația Alianța Familiilor din Romania
Asociația Pro-vita – fil. București

Iată, toate aceste ciudate evenimente duc la valoarea cuvintelor dezvăluite nouă de Prea Bunul Dumnezeu : ” Uite ce am de gând să fac, Pământ nou și Lume nouă!…”, „Întunericul…”, „Ieșiți….!” Îndrăzniți apropiaț-vă…” Când veți vedea toate acestea, bucurați-vă, sunt la Ușă…” Semnul pe Cer ,”UȘA” deschisă pe Cerul României noastre!!!”, etc.
Sper, că ați citit „cartea” și ați mărturisit și altora, că acesta este un „Talant al nostru, al tuturor”, și va trebui să-l îmulțim toți, la fel de bine.
„Dumnezeu e cu noi!”… dar, încă nu realizăm ce ne așteaptă, dacă nu opunem rezistență acesui val, că după unul, mereu vine altul și mai furios, măturând totdeauna tot ce-i va sta în cale. Consiliul Europei ne întinde momeala... iată, Domnul Scriitor Pavel Coruț, a deplâns mai ieri, pe poporul nostru, mai apăsat a condamnat Biserica, preoții, că nu legiferează « homosexualitatea » S-a trecut la fapte, ne vom ridica și noi Temple Păgânești să ne închinăm la alți idoli, zei, dumnezei streini. Sper că aceste lucruri nu se va întâmpla!... Oare, va decide , « alții » pentru noi, înainte de a ne întreba ??... Toate aceste evenimente argumentează, că începem a ne asemăna Sodomei și Gomorei!!!...
Ce-ar fi mai rău de atât??... Să nu tăgăduim, că Dumnezeu nu ne-a dezvăluit nouă Poporului Românesc „Tainele” mult prea mari, iar noi, am ignorat „Mesajul” cu indiferența și nepăsarea noastră, crezând că totuși e vorba de un viitor poate mai îndepărtat. Dar timpurile în care trăim ne dovedește cu câtă rapiditate se apropie focul ce-L va arunca Dumnezeu asupra întregului Pământ. Suntem deja, până la gât în noroiul păcatelor, dar încă n-am acceptat păgânismul. Suntem niște fericiți, așa cum suntem, chiar, peste poate, de păcătoși , și chiar dacă nu mergem noi la Sfânta Biserică, dar, tot merg mamele noastre, frații noștri.
Dumnezeu zice : „Rugăciunea părinților întemeiază casa copiilor lor” „Ce știi tu femeie că-ți vei mântui bărbatul”, sau „ce știi tu bărbate că-ți poți mântui femeia” sau „Rugați-vă unii pentru alții”, sau ”Mântuind vă veți mântui”.
Iată, mănânci o pâine, o frângi și zici : Doamne, mântuiește pe cel ce a plămădit această pâine pentru mine, poate el se roagă în sufletul său, dar nu are timp să meargă la Biserică. Și nu numai pentru cel ce face pâinea, ne rugăm și pentru toți ce ne oferă necesarul de care avem nevoie în fiecare zi.
Dar cât de ocupați am fi, să ne spălăm sufletul, prin dezlegarea de păcatele săvârșite și să ne luăm canonul cuvenit, și dacă Dumnezeu a zis, El ne judecă după Cuvântul Său, poate ne va prinde ziua cea grea curați ca un „Nou născut”.
Să luptăm și pentru Sfânta noastră Biserică. Ea este Cerul, privind Icoanele, vedem Sfinții Cerului. Să nu mai urâm Biserica. Biserica, suntem noi toți, de la mic la mare, cei botezați în Numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.
Domnul Scriitor Pavel Coruț condamnă preoții, de ce poartă „haine aurite”. Să nu urâm preoții, să ne rugăm și noi pentru ei. Dumnezeu a fost acela care a arătat lui Moise cum să se îmbrace un preot. Și mai zice :”Preotul va mânca de la Altar”. Atunci, pe vremea lui Moise, preotul avea și o tăbliță de aur pe frunte, scris pe ea „Sfințenia Domnului”. Și dacă nu s-a păstrat tăblița, pe frunțile preoților noștri de azi, probabil din smerenie, că „oameni sunt și ei, și nu îngeri”, totuși sunt sfinți, altfel nu s-ar sfinții prin ei „Trupul și Sângele Mântuitorului”, și am fi și noi lipsiți de Harul și de tot Darul Dumneiesc. Tot poporul să dăm slavă și să-I mulțumim lui Dumnezeu, că și cel sărac și cel bogat, și cel inteligent si mai puțin inteligent, toți un „Trup” suntem.
Cine are în inima sa : duh de ceartă, ură, ignoranță față de aproapele, să mediteze la această stare. Să transforme ura, în „Dragoste” și această „asceză” înseamnă încoronarea lui de mâine cu aura Divinității. Că viața tuturor Sfinților noștri nu a fost alceva, decât o asceză continuă cu ei înșiși.
Dușmanul e în tine, alungă-l afară și vei fi un fericit, că vei fi un „OM LIBER”.
“Căci Dumnezeu este Cel ce lucrează în voi și ca să voiți și ca să săvârșiți, după a Lui bunăvoință
Toate să le faceți fără de cârtire și fără de îndoială,
Ca să fiți fără de prihană și curați, fii ai lui Dumnezeu neîntinați în mijlocul unui neam rău și stricat și întru care străluciți ca niște luminători în lume,
Þinând cu putere cuvântul vieții, spre lauda mea în ziua lui Hristos, că nu în zadar am alergat, nici în zadar m-am ostenit”. (Filipeni 2).

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!