poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2439 .



Viata pt unul ca mine
poezie [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [severini ]

2010-07-16  |     | 



Viata inseamna pt mine emanarea ideilor vizavi de perceptia realitatii...eu simt cumva, altul poate simti altfel decat mine, traim intr-o mare diversitate de idei si conceptii de viata, asa ca nimeni nu ma ingradi cu nimic si absolut nu ma poate deranja cu prea mult, decat imi poate arata cat de bine sta la capitolul "prostie". Insa cei mai concret nu ma va deranja niciodata, libertatea in tara asta mirifica in care m-am nascut si traiesc si eu nu ma deranjeaza cu nimic, poate in tinerete eram bulversat de cum si cat gandesc romanii mei, acum insa e o rutina si m-am obisnuit si eu cu rautatile neamului meu( ca sa zic asa).
Ca sa fie inteles, stiu ca traiesc in aceasta lume si ca exist in felul meu de a fi, vad viata precum o lumina aprinsa in care eu sunt alimentat de energia creata de soare, apa, culorile din jur si de orice contact cu fiintele inconjuratoare, fie oameni, semeni de-ai mei, fie la alt nivel , fiintee necuvantatoare.
Stiu ca trebuie sa convietuim toti in lumea aceasta si accept acest fapt, stiind ca cei care sunt mai slabi decat mine sau mai puternici au un destin al lor.
Viata cu orice nivel intalnit de piedici in timp cred ca ne intareste pe unii dintre noi, dar din pacate stiu ca pe cei mai multi ii poate darama....asta e viata in conceptia mea, viata noastra pe aceste meleaguri luminate de Cel de Sus.
P.S. Viata este un fapt care trebuie sa ne inveseleasca, trebuie traita in iubire fata de orice aspect al ei, si bineinteles, trebuie trecut peste mici rautati si alese"boabele de grau de cele de neghina" in viata noastra.




.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!