poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1971 .



urgent la Prof. Ioan T.Morar
personale [ ]
urgent la Prof. Ioan T.Morar

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [ra2222002 ]

2011-06-16  |     | 



Stimat Profesorul Ioan T. Morar,

me chem Lara Sanjakdar, sunt italianca si in 2008 am sustinut examen de licenta in Filozofie la Universitate din Venetia Ca' Foscari. Iertati-ma pentru ca nu scriu bine in romana. Am facut o teza despre Mircea Eliade si timpul indian in care am spus si despre Amita Bhose si Sergiu Al-George. Sunt necunoscuti in Italia. Deci vreau sa pune in valoarea marele indianisti. In toamna (noiembre, cred) va aparea teza al mea de licenta despre Eliade si yuga la Editura Il Cerchio din Repubblica di San Marino (aproape 300 pag., am tradus foarte mult si Eliade din limba romana, am spus si despre Carl Hentze, Mihai Eminescu si Rosa del Conte impreuna cu Amita Bhose, Kala Mukha si Tao tie, despre romanul neterminat Stefania/Viata noua, despre Tinerete fara de tinerete, vreau sa spun despre Apa cu floare...etc. ) . Va rog cu toata inima ajutati-ma.
Deci Va cer materiale pentru cercetarile mele: pot sa publica in cartea aceasta cartea postala oferit de Prof. Silviu Brizu la Dumneavoastra (vezi atasat "Cartolina Bhose")? Este pe situl http://morar.catavencu.ro/2009/01/18/cadou-l-am-primit-il-dau-mai-departe/ si e adrezata la Eliade in Chicago de Amita Bhose trimisă în 1973 din București.
Aveti alte fotografii sau manuscrise, scrisorile sau altceva pentru publicarea? Si despre Al-George? Cum sa face pentru rezolva problema drepturile de autor?
Cred ca nici se poate gasi ceva mai potrivit pentru cercetarea mea... Am timp pana la sfarsitul iulie, l-as putea sa mentiona in cartea al mea, este important. In orice caz va multumesc pentru amabilitate.
Va Multumim, cu stima
Lara Sanjakdar

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!