poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2095 .



din exces
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [RoasiAnocen ]

2016-03-20  |     | 



s-au adunat ca torpilele în ploaia rece la masa din sufragerie, exclamând din tot ce știau mai bine suflul. erau toate pe traiectorie înspre bucate, dezgustate de cerul înnorat pe care au plutit până atunci. erau doar bale și stropi amestecate peste focoasele neatinse de țintă. era doar cioburi.
spre seară se coborau niște îngeri diafani, îndrăgostiți de Dumnezeu, cu aspiratoare și bandaje sperând să mai poată alege ceva. foile de scrisori parfumate puteau fi citite rugăciuni printre rânduri pentru zeu. prin ființele nevăzute clarul suferea de întrebări. spre dimineață spre rai.
cu mii de lumânări și torțe comunitatea venea la locul accidentului resemnată. suspinau pe tot întinsul îndrăgostiți nesatisfăcuți de viață. crize de negare și întunecări se năruiau sub cerul senin de noapte. o seară de vară numai bună pentru o plimbare, tăcută până la dezastru. pe deal focurile luminau ca un soare. sub cer oamenii se revoltau.
din păduri animalele urlau de spaimă și durere. erau puține și umile. nici sălbăticia nu mai era ceva important. pentru fiecare far grăbit pe autostradă jivinele se depărtau de oraș de spaimă că vor fi urmărite. vuiau pădurile de jale.
metalul sfărâmat cânta doar din clopote.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!