poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1375 .



Chelie și sex appeal
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [KOSTEA ]

2016-04-11  |     | 



Am găsit zilele trecute un articol interesant în care se susținea că, din perspectiva femeilor, mai ales a celor senzuale, chelia bărbatului constituie un afrodisiac. Un semn de virilitate de care membrele sexului slab cu dificultate se mai pot apăra. Un atribut al masculinității de care utilizatorii de gel, clienții stiliștilor și creții își bat joc.
Presupun că norocoșii care în afară de chelie mai au și vreun neg sau două, sau măcar vreo pată vizibilă au parte de tot sexul refuzat pletoșilor.
Ca urmare bărbatul disponibil ar trebui să-și sumețească chelia cu încredere, renunțând la șepcuțele, perucile, șuvițele, pălărioarele de hipster și coifurile de hârtie cu care până mai ieri se sluțeau.
În plus, fapt neremarcat de autorii acestui articol fabulos, chelia se întreține și cu ușurință, un prosop de in, câteva lingurițe de ulei înmiresmat și un pic de sclipici putând face din cochet atracția petrecerilor.
Era și timpul ca scaloilor pletoși, rockerilor de doi bani și altor categorii de hirsuți reprobabili să li se dea cu tifla și să fie îndrumați acolo unde merită, în purgatoriul masturbației continui.
În afara firii feminine autorul articolului nu aduce multe argumente pentru aspectul răpitor și plin de sex appeal al cheliosului tipic; se pare că este vorba de privirea acestuia pe care, în lipsa stufărișului din jur femeia o poate capta cu mai multă ușurință decât dibuiește prepelicarul puiul de prepeliță într-o pădure proaspăt tăiată. Pentru că, spre deosebire de lățoși, ai căror ochi se pitesc, precum curul babei, sub șiruri interminabile de câlți, la chelioși aceștia înoată cu ușurință undeva la mijlocul hemisferei lucioase.
Așa o fi, nu zic nu, de unde să știu eu cum este treaba cu poftele femeilor eu fiind, poate și datorită rezistenței părului meu, ferit în general de acestea.
Sper numai să nu găsesc în subsolul articolului vreun link spre alt articol despre, de data asta, efectul absolut devastator pe care celulita, o mustăcioară fină și niște sâni inegali le-ar avea asupra bărbatului în căutare de femeie.






.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!