poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1660 .



Balonasul
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [OBISMAR ]

2019-03-09  |     | 



M-am gândit mult în ultimule zile, ce afacere ar funcționa și ce se vinde bine în zilele acestea, pe seceta aceasta din România, unde toată lumea se plânge de bani, dar în schimb Mall-urile sunt pline.

Un business cu băutura, că doar sunt o mulțime de bețivi în această țară și se vinde orice pișoarcă. Poate niște chinezării ieftine, întrucât este o sărăcie cruntă, încât unii ar reutiliza chiar și prezervativele, iar alții consider că nu au bani nici de săpun sau pastă de dinți. Gata, gata, în sfârșit mi-a venit mintea la cap și am găsit ceva, mai exact ceva legat de sex. Ok, am zis. Ce ar fi să se producă niște prezervative personalizate cu fețe de actori celebri, super eroi sau sportivi. Va dați seama ce ar însemna pentru femei sa se producă astfel de balonașe.

Gândiți-vă un pic sau incercați să vă închipuiți ce ar spune o femeie în acest caz unui bărbat. În acel moment, gândurile mi-au luat-o razna și m-am gândit la câteva variante:

Varianta 1 – Super eroul

În aceasta seara, dragă iubitule, îmi prezinți și mie un super erou, dar te rog, sa nu fie Spider Man întrucât nu am pânze de păianjen și nici Barman ca nu am caverna, dar nu l-aș refuza pe Superman sau Hulk care devine un monstru mare.

Varianta 2 – Baschetbalistul

În aceasta seara, vine Michael Jordan sa arunce câteva mingi la coș.

Varianta 3 – Fotbalistul

În aceasta seară vine Cristiano Ronaldo să dea câteva lovituri de cap la poartă. Știu că ție îți place Barcelona, dar te rog să nu vi cu Messi la mine, întrucât mi se pare foarte mic.

Varianta 4 – Politicianul

În aceasta minunată seară de primavară, vine domnul ministru sa introducă o Ordonanță de Urgență. În orice caz să nu-l aduci pe BOC, întrucât este mic și nici o femeie nu vrea sa facă sex cu o chestie mică.

Varianta 5 – Cosmonautul

Sper să vi în această seară la mine, cu cosmonautul acela celebru, pentru a simți că mă arunci în spațiu.

Varianta 6 – Rambo

În această seară să nu te prind că nu vi la mine cu Rambo, mai auzit?….cu RAMBO am spus!!! Întrucât vreau să simt că mă faci sa explodez.

IEEE.... și uite așa, variantele ar putea continua.

THE END

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!