poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 768 .



Corpul-spirit 1,2,3,4
personale [ ]
Gânduri cizelate

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [rockyr ]

2020-03-10  |     | 



Corpul-spirit are drept configurații ipostazele spiritului și ale spiritualității, caută sincronizarea dintre corpul astral, corpul spiritual și corpul fizic, care înlătură disfuncționalitățile predispunând corpul la boli.
Corpul-spirit dă coeziune între sinele spiritului, sinele conștienței, sinele gândirii și sinele imanenței, care împreună construiesc sinele superior inducând în a fi preeminența.
Corpul-spirit a asimilat substanța spiritualității și atunci când este lăsat să conducă omul, îi va revela potențialul esoteric, uluitor, exoteric și extraordinar al spiritului procesând eonii conferiți de mintea planetară, căci corpul-spirit vrea să spiritualizeze omul.
Corpul-spirit este conectat la vibrațiile spiritului, la potențialul din imanență, la spațiile în expansiune ale spiritualității, la activitatea subliminală a supraconștientului și la sistemul electro-energetic uman.
Densitatea corpului-spirit este mult mai mică decât densitatea corpului fizic, a vieții și a realității și aceasta îi permite să destrame înnegurările, obnubilările și opacitatea pliate pe o viață echivocă, absconsă și obscură și să distrugă greutatea dată de lesturile existențiale.
Corpul-spirit furnizează energii sublimate și concentrate entităților interioare ale omului, intenționând să le sincronizeze, căci sincronizarea echilibrează și dă continuitate fluxurilor energetice generând armonii în sistemul uman și în configurațiile sale.
Corpul-spirit dezpliază straturile alterabile de pe corpul fizic, reduce disfuncționalitățile radiindu-le cu energiile sale, destramă elucubrațiile, anomaliile și deformările din minte prin infuzarea lor cu substanță spirituală superioară substanței teluricului, laicului și mundanului.
Corpul-spirit are corelații cu spiritualitatea ca for interior și a cărei activitate este direct proporțională cu activitățile fizice și spirituale ale omului cu materialismul ce-și pune amprenta pe somatic.
Un corp-spirit bine definit, închegat și cristalizat spiritualizează viața și îi iluminează fațetele întunecate.
Oamenii cu un corp-spirit dezactivat, aflat în stare latentă, nu-și pot controla spiritualitatea, iar conștiența își pierde corelațiile cu conștiința, sinele, spiritul și imanența și aceasta are ca efect depreciativ subiectivarea conștienței.
Corpul-spirit are pe lângă alte funcții și pe cele ale echilibrării, centrării și integralității ființei și activitatea lui pune în mișcare pozitivă agregatele și angrenajele sistemului viu uman.
Corpul-spirit are propensiune la dinamicitate, vocație, plenitudine și beatific, iar sănătatea corpului-spirit înlătură bolile din lăuntru, contribuind la refacerea sănătății organismului și în acest stadiu este mult mai ușor accesarea fericirii.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!