poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3694 .



O carte de iubire si filosofie despre eternul feminin si nu numai, in prezentarea Adinei Ungur
personale [ ]
Eveniment cultural pentru cei din Cluj și nu numai...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Decembrie ]

2005-12-08  |     | 



Vineri, 09 decembrie, de la ora 13.00, la “Polul Cultural – Librăria Universității”, sunteți invitați să participați la evenimentul prilejuit de lansarea în Cluj a cărții „Prințesa Pasăre” de Florin ÞUPU (Iași). Prezentarea volumului va fi făcută de Adina UNGUR , Mariana ENACHE si Alina MURARU.

“Pentru ceea ce numim public larg, chiar și relativ cultivat, acest autor și această carte vor fi o surpriză, dar una plăcută, mai ales ‹‹în vremuri secetoase››, în care cultura pare o dimensiune neimportantă a vieții, de nu cumva un fel de lux inutil, o îndeletnicire potrivită pentru cărturarii nefericiți în muzeele, bibliotecile și sălile lor de concerte ori expoziții.
Nu e paradă de erudiție în acest volum, ci o cultură asimilată, funcțională, care te ajută să-ți înțelegi și să-ți conduci viața mai bine și, cine știe?, poate că și mult mai plăcut.” Liviu ANTONESEI (prefațatorul cărții)

„Am o poftă nebună de scris, dar niciodată nu voi transpune această poftă în ipocrizia extremei lucrului foarte bine făcut, deoarece orice idee nobilă prezintă un dezavantaj egal sau mai mare decât valoarea ideii în sine. Poate sunt prea multe idei în mine. Dar sunt fericit, chiar păgubos de fericit și asta mi se trage din nimica. Pentru un scriitor de vocație, suferința e mai sugerativă ca motivație literară. Și iubirea necontrolată, care naște și ea un gen de suferință plăcută. Pe când la mine, adevărata nefericire e că sufăr de prea mult echilibru, iar iubirea profundă ce o am pentru alții depășește iluzia sau eventuala iubire periculoasă a unei femei care m-ar sfâșia prin dragostea ei: unde este?, n-am cunoscut-o pe aceea”
– fragment din volumul „Prințesa Pasăre” de Florin ÞUPU.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!