poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1797 .



Pentru prietenii mei...
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Clarissa ]

2005-12-15  |     | 



Anul trecut am început ceva ce aș vrea să devină o obișnuință...am scris cîteva gînduri special pentru prietenii mei. Era un mod simplu și direct de a le spune că îmi sînt dragi, și că sînt bucuroasă că îi am ca prieteni. Era modul meu de a le mulțumi că există. ȘI pentru mine.

Pe unii dintre cei cărora le-am scris anul trecut i-am pierdut. E ca și cum mergeam cu toții pe același drum și la un moment dat cîțiva dintre noi am plecat pe poteci diferite. Am învățat să-i privesc îndepărtîndu-se și să le urez, fie și în gînd, drum bun și viață ușoară. Altora le scriu acum un astfel de mesaj pentru prima dată. Pentru că în acest an i-am cunoscut. Sau i-am recîștigat. Indiferent însă de asta, un lucru este sigur, cei care primesc acest mesaj sînt importanți pentru mine.

Aș vrea ca anul 2006 să fie unul foarte bun pentru noi toți. Și la finalul lui să fim cel puțin la fel de sănătoși și de frumoși și de bogați ca acum.

Aceia dintre noi care se vor căsători să fie fericiți, să nu-și trădeze iubirea niciodată și să se simtă mereu alături de persoana iubită ca în prima zi.

Aceia care vor deveni părinți în 2006...să faceți copii frumoși și deștepți ca voi, și să nu uitați să le fiți prieteni mai mult decît părinți.

Celor care vor avea de dat examene în 2006 vă urez baftă, și să nu uitați că mai importante sînt examenele vieții. Pe acestea în primul rînd vă doresc să le luați cu brio.

Unii dintre cei care vor primi acest mesaj sînt foarte departe de mine. Pe alte continente, în alte colțuri de țară. Sau pur și simplu sîntem departe unii de alții doar fiindcă timpul ne desparte.

Aș vrea ca în 2006 să petrecem mai mult timp împreună. Indiferent dacă în plan real sau virtual. Aș vrea să găsim timpul și energia să ne spunem mai multe despre noi, despre visele noastre, despre viețile noastre. Aș vrea să facem în ciudă distanțelor, apropiindu-ne mai mult sufletește. Aș vrea ca fiecare dintre noi să-și găsească bobul de noroc și picătura de fericire necesare pentru a cîștiga confruntarea cu viața. Aș vrea să ne fim aproape în momente de bucurie, fiindcă atunci simțim nevoia mai acută să simțim că și alții se bucură de bucuria noastră. Aș vrea să ne fim aproape și în momente de tristețe sau de îndoială, fiindcă mai ales atunci avem nevoie de o îmbrățișare și un cuvînt spus din inimă.

Îmi place să cred...și am crezut întotdeauna, că trădarea nu este posibilă decît în iubire. În prietenie niciodată! Și nu știu de ce, nu cred că voi înceta să cred asta.

Vă doresc să fiți sănătoși, frumoși, fericiți și iubiți. Numai de voi depinde. Eu țin la voi oricum. Odată ce v-am întins mîna și mi-am deschis inima pentru voi, un colțișor de acolo se găsește pentru fiecare.

Mi-e dor de voi, să fiți bine!
Fie ca Soarele să fie cu voi în 2006, iar de sărbători să atingeți cu vîrful degetelor Steaua visată! Pentru că meritați!

Cu mult, mult drag...





.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!