poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2571 .



triptic
personale [ Jurnal ]
pentru notquiteso si filip

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [degeaba ]

2002-04-17  |     | 



8:23 vis unu:

se facea ca tata era intins de-a curmezisul alb al mesei din bucatarie, cu ochii sticlosi reflectand palpaitul becului de 60 de watts. pantalonii suflecati pana la genunchi dezvaluiau doua filete groase cioplite din oase cangrenate, iar cele doua tibii innegrite ca doua franzele rascoapte erau asezate langa umarul sau drept. la doua palme de podea, talpile i se odihneau desurubate pe un scaun cu placaj alb si inaltau printre glezne doua spirale sculptate in sange.

8:57 vis doi:

se facea ca notquiteso ma vizita in camera mea, iar capul ii era invelit cu o pojghita translucida si permeata de o substanta uleioasa. in loc de unghii, buricele degetelor se terminau in 10 pensule albastre din par de porc. dupa ce mi-am intors privirea, am regasit ciudatul vizitator scaldandu-se intr-un cub de sticla umplut cu apa verzuie alaturi de pisici de mare, filip si niste bibani uriasi. mi-era frica, insa gura imi ramanea inclestata. filip a iesit prin peretele de sticla si cu spatele gol intors spre mine si-a sters cu un prosop parul negru.

9:34 vis trei:

se facea ca pe gardul ruginit al casei bunicilor din gaiesti o femeie imbracata intr-o rochie rosie trasa pana mai jos de brau ma atata cu sanii ei imensi si divergenti pe care-i salta frenetic peste ulucile de metal. in spatele ei o liota de copii arunca gunoaie si hartii inspre bunica mea moarta acum opt ani de zile, care culegea imperturbabila buruieni pentru porci alaturi de o femeie necunoscuta ce proiecta pe chipul ei vindecat de riduri o lumina staruitoare, dar pustie. pustanii incercau sa scuipe madona garbovita, iar eu imi cautam catelul.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!