poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 4663 .



Îi spun `La mulți ani` poetului Aurel Pop
personale [ Gânduri ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Adina Ungur ]

2007-11-23  |     | 



Astăzi am primit din partea Asociației Scriitorilor de Nord Vest din Satu Mare un anunț, pe care îmi permit să îl aduc și aici:

Azi, profesorul și scriitorul Aurel Pop își serbează ziua de naștere. El este autorul a trei volume de versuri traduse în mai multe limbi și redactorul șef al revistei “Citadela”, editată de Asociația Scriitorilor de Nord Vest, cu sediul în Satu Mare.
Aurel Pop este colaborator constant la mai multe reviste literare, în care prezintă materiale de specialitate privind aparițiile editoriale semnate de scriitori sătmareni și nu numai. În timp a valorificat în mod constructiv existența Internetului, legând amiciții cu numeroși creatori, fiind cunoscut pe mai toate meridianele lumii. Mulți colegi de breaslă îl consideră ca fiind omul care face eforturi pentru a face cunoscută literatura română contemporană între iubitorii ei.
La ceas aniversar familia, prietenii și colegii de condei îi doresc multă sănătate și putere de muncă în slujba răspândirii culturii și literaturii române în lume.

“La mulți ani!”


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Așa că doresc și eu să-i spun domnului Aurel Pop, http://www.poezie.ro/index.php/author/5838/index.html
la mulți ani, multă sănătate, putere de muncă și multă inspirație în tot ceea ce întreprinde! Personal îl apreciez ca poet spunându-i că i-am admirat poezia ce-i poartă pașii unei scriituri moderne printre arhetipuri și structuri telurice uneori rurale, alternând cu tempouri și secvențele unei treceri consemnate, poetul purtându-și alteori uimirea și gândurile sau egoul meditativ printre decorurile unui cotidian urban, întru o perpetuă căutare sau de sine regăsire.

L-am mai întâlnit de-a lungul anilor în proiecte, parte din ele finalizate, dedicându-se cu generozitate și deschidere față de cei ce crează. Din motive întemeiate și dintr-o implicare în multiple proiecte, nu toate ideile lui au prins contur. Însă cele care au ajuns a fi realizate conțin în mod implicit și o bună calitate, fapt pentru care are toată stima mea!

(Aurel, spune o rugăciune când vrei să te apuci de câte ceva, de câte un proiect, apoi Dumnezeu fiind cu tine, îți va deschide și lumina calea pentru a merge mai departe, iar tu vei cerne esențele mult mai ușor!)

Și nu în ultimul rând am remarcat deschiderea acestui neostenit poet sătmărean pentru a-i promova și a-i ajuta pe alți colegi de breasla, un lucru destul de rar întâlnit în zilele noastre.

La mulți ani, domnule Aurel Pop, prietene, poete!
Și toată stima mea!



http://www.poezie.ro/index.php/author/5838/index.html

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!