poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1318 .



Te caut rătăcind prin ceață...
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Foll moon ]

2007-12-11  |     | 



Te-am așteptat mult timp și nu ai venit, probabil nu m-ai găsit. Mi-am zis că timpul se scurge și nu voi reuși să te întâlnesc niciodată, apoi m-am hotărât să te caut.
Te-am întâlnit, am crezut că ești tu, dar m-am înșelat, era altcineva căruia îi plăcea să se distreze, mă vroia doar ca pe o colecție într-un album. Apoi am zis să te caut iar și te-am întâlnit, dar tot nu erai tu, era o persoană foarte rea, mă vroia doar ca pe un obiect al lui, am fost dezamăgită și nu știam ce să mai fac. Am zis să încerc iar să te caut și te-am întâlnit, dar iar m-am înșelat, era cineva foarte plictisitor, mă vroia doar ca să-i țin companie pe tot restul vieții. Am plecat în speranța să te găsesc și te-am întâlnit, dar nu erai tu. era doar o ființă indiferentă, mă vroia doar de imagine și-atât. Am crezut că te-am pierdut pe undeva, dar am zis să mai dau o șansă căutării mele și te-am întâlnit, am fost atât de bucuroasă, credeam că erai chiar tu, dar am greșit și de data asta, era o persoană profitoare, m-a vrut doar ca o slugă, nimic mai mult. Am crezut că poate nici nu exiști și alerg doar după o himeră, m-am hotărât să renunț, pentru că lumea mă condamnă că sunt rece, schimbătoare și că vreau doar să mă distrez, dar eu nu sunt așa, sunt doar o romantică care te caută pe tine.
Apoi m-a oprit cineva în drum, am privit fix, am ezitat și am încercat să fug, dar tu m-a prins de mână și nu m-a lăsat să plec, atunci am vrut să îl refuz. Dacă iar mă înșelam? Nu mai vroiam ca să greșesc, mă săturasem să te tot caut în zadar! Acum ce să fac? Dacă ești tu și te refuz, te pierd pentru totdeauna! Cum pot să știu că ești chiar tu? Să-ți recunosc privirea? Da, mă uit în ochii tăi cu ezitare și constat că privirile noastre se potrivesc, ne apropiem unul de altul, simțim că ne-am găsit, după lungi căutări.
De ce nu putem afla cine este cu adevărat perechea sufletului, ca să nu mai rătăcim prin ceață, alergând după iubirea adevărată?!?!?

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!