poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1189 .



O tristețe în fericire...
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Foll moon ]

2007-12-19  |     | 



De ce lumea trebuie să plângă? De ce trebuie să suferim atât din dragoste? Eu nu pot înțelege de ce atâtea lacrimi. Nu poate fi fericirea împlinită fără ele? Și stau și plâng în continuare, de mila ce mi-o port. Nu disper și nu am teamă, și totuși. Toată viața voi fi așa chinuită? Chiar este așa de greu să oferi tandrețe și înțelegere? Eu chiar nu mai înțeleg nimic. Lacrimile sunt simbolul celor ce iubesc în tăcere, mi-e plină inima de lacrimi grele ce se ating de buze și pier în imensul meu suflet tandru. Sunt prea multe lacrimi care vor să trăiască prin mine minunea de a se naște, sunt prea multe vise sparte de poarta unor lacrimi și mult prea multe iubiri dornice să se simtă. Am început să iubesc lacrimile căci ele mă lasă să trăiesc o iubire maximă, o tristețe în fericire. Pentru cei care știu să iubească cu lacrimi.
Am plâns pe malul mării și lacrimile mele se amestecau cu valurile ei. Obrajii îmi erau uzi de o apa sărată, trupul inundat de valuri de dor și de iubire. Þi-am scris numele cu litere mari, săpate adânc în nisipul moale, mustind de apă sărată. Un timp literele au rămas acolo ca o chemare peste distanță și timp. A fost de ajuns un val mai curajos ca să le șteargă. Nu te teme! Le voi scrie iar și iar. Trăiesc din amintiri, vise și speranțe. Dacă mi s-ar lua acest mod de a trăi, aș muri precum moare o floare atunci când nu este udată. Inima mea a fost scăldată de lacrimile deziluziei create. Tot ce știu este că iubirea reprezintă ceea ce e mai bun pentru mine, un mic ideal de frumusețe și bunătate. De ce oare n-a fost să fie așa cum a spus inima? Pleoapele îmi sunt închise, acoperindu-mi conștiința, simt ochii plini de lacrimi și mă întreb: "pe cine plâng, cine a murit, și tot gândurile îmi răspund: Pe tine te plângi. Tu ai murit!" Simt inima bătând, îmi este milă de propria-mi inimă, mă înfricoșez, caut să-mi adun fiecare clipă. În adânc, inima mea este a bucuriei, a purității, dar la suprafața înfiorător de dureroasă, este a acelui EL, pe care îl visez continuu! Mă simt rănită, îmi simt sufletul ca fiind plin de durere, atâta durere încât nu mă simt în stare să mai ridic ochii din cearșaful care a suportat atâtea lacrimi, atâtea lacrimi acum si atâta pasiune în trecut. Mă uit în jurul meu, atâtea amintiri zac într-o durere dulce. Iubirea m-a învățat multe, m-a ajutat să-mi descopăr fericirea, dar nu m-a învățat cum să o mențin, iar acum mă lupt, mă lupt cu mine, cu propriile mele sentimente.
Trebuie să mă trezesc, nu mai vreau să visez că te pierd, că pleci de lângă mine, că nu o să mai am parte de iubirea ta!!!

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!