poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2750 .



Controversa
personale [ Gânduri ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Lumini.umbre ]

2008-09-11  |     | 



nevoie de agonie .. printre asperitati , simt un miros placut de iarba . si cativa pasi se aduna , si se aduna , se tot aduna fara sa tinda spre ceva .
infinitul e un punct clar , pe cand opusul apogeului inca se discuta . clarul nu e atat de concis si desi , desi au fost copacii odata , au ramas la fel de rari .
vorbim despre oameni , si oamenii raman oameni indiferent cat de omenesc gandesti sau cat omenirea evolueaza. creatura din tine sau de tine , e doar o creatura , pe care tu nu ai sa o poti descoperi decat daca te descopera ea prima pe tine . trupul nu e decat o sosea si acum interesant e cum tu ai sa citesti asta , ºosea sau soºea . pe cand mintea e o jungla aiurita plina de absurditati pe care le culegi de pe sosea .( ºosea sau soºea) . sufletul ramane . si daca cineva trebuie sa plece , tot el o face . el se coboara , apoi se inalta si se aseaza , apoi te doare si te bucura . uneori cauta inca unul sa`i fie aproape , alte ori il indeparteaza pe altul pentru ca asta ii dicteaza mintea . alteori cauta alte 2 suflete si se opreste . stie oricum ca pe unul il va pierde . si mai stie ca mai mult de atat nu poate . pe cand , ar putea sa indeparteze 1000 , pentru ca distanta e calculata matematic destul de clar , ca sa nu fie nevoie de vreo formula . si oricat de „au” ar fi durerea , niciodata nu o sa poti spune cat de tare de doare . si oricat de vesel ai fi , nici asta nu ai cum sa scrii . nu ai cum sa scrii nici ca iubesti pe cineva , pentru ca 8 litere nu te ajuta . raman doar litere controlate de sosea ( ºosea sau soºea) , care trec pe partea considerabila de pe autostrada numita simplu si prostesc „minte” . dar in fond , si mintea poate sa minta . deci mintea minte si atat . si totusi de ce scrii ? de ce scriem , de ce scriu ei si de ce tot scriu eu ? pentru ca am nevoie de limita . x2 ( litere mici )

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!