poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2483 .



Cum vad eu iubirea
personale [ ]
Iubirea de o vara

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [frumusik ]

2006-07-16  |     | 



Iubirea de o vară frumoasă sau dureroasă?

Asa cum știți deja cred vara este un anotimp al distracției și totodată un anotimp în care se zice că ne îndragostim cât de adevărat sau neadevărat e doar voi știți.Penrtu ca în ultimii ani în afara de povestea aceea de iubire care se termină la altar au aparut și asa –zisele iubiri care țin o vara.Fapt ce pe unii ne face să ne amintim cu plăcere de vara ce a trecut,iar pe alții ne face să devenim nostalgici și să dorim să uităm vara respectivă.
Poveștile acestea de iubire sunt spontane,magice la
fel și vârsta la care apar.
Insa trebuie să fii tare în cazul în care ele durează la fel de mult ca și anotimpul.
Pentru că trebuie să fim corecți și să recunoștem că poveștile de-o vară se transformă în relații serioase uneori . Noi adolescenții ne gândim oare de la început la cum ne vom simți când vara se va termina?Sincer cred că nu pentru că altfel acestea nu ar mai fi existat ,majoritatea ne gândim să trăim vara la maxim să facem plaja ,să mergem in discoteci și dacă exista cineva care să ne însoțească în afară de prietenii obișnuiți parcă e și mai bine.Dacă am sta să ne gândim atât în loc să trăim vara am sta și am lâncezi .
Cele care trăiesc cu mai mare intensitate până și iubirile de o vară, și poate că de aceea cele care și suferă de pe urma lor sunt de obicei fetele;Ele devin indiferent de anotimp romantice și visătoare, așa că vara nu e o excepție.Însa romantismul și fericirea durează cât frumoasa poveste,și apoi fie nu mai vorbesc deloc cu persoana respectivă,fie ramân amici și de câte ori se văd cu foști iubiți se întreaba :De ce ne-am desparțit de fapt ce n-a mers?
Băieții sunt ca de obicei reci și uită repede și trec imediat la următoarea fraiera care le pică in plasă.Nu spun că e adevărat in toate cazurile însa majoritatea așa fac.
Sfatul meu iubiți ,cu condiția să nu alunecați in extremele bine cunoscute și neplăcute .
Să aveți o vară pe cinste și să o pastrați în amintire indiferent ce”incidente” apar!


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!