poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2083 .



Gripa aviară
personale [ ]
Episodul pilot din Serialul Prosternării

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Caesar Iulius ]

2006-09-15  |     | 



- Mătură bine, fă o curățenie încât să fii invidiat și de personalul preocupat cu dezinfectarea zilnică din farmacii!
- Săru’ mâna!Dar până acum am măturat de-am ros până la cotor zece târnuri de curte și douăzeci de mături de casă!!!
- Mătură până ce mă plictisesc sau uit să-ți reamintesc întruna acest lucru!
- Stăpâne, am epuizat până și 25 Kg din dezinfectantul pe care mi l-ai pus la dispoziție în acest sens!
- Nemernicule, întocmai! Dar nici nu se cunoaște la ce l-ai consumat! Abia după ce se duc și cele 35 Kg din rezervă mai stăm de vorbă!
- Pentru ce tot acest efort, dacă nu îndrăznesc prea mult?
- Măi imbecilule, nerecunoscătorule, ai uitat că în schimbul semnării înțelegerii de a I te supune, Stăpânul nostru ți-a schimbat total viața? Dintr-un terchea-berchea ce erai, ai ajuns să ai acum un acoperiș deasupra capului, un blid de mâncare pe masă și multe alte asemenea avantaje?
- Am înețeles stăpâne, sunt de acord întru totul cu acestea, Îi sunt total recunoscător, dar, pentru liniștea mea sufletească vrei să-mi spui și mie de ce toate aceste eforturi? Mătur de câte ori îmi poruncești, dar pentru ce, spune-mi, te implor!
- Bine măi rătăcitule, îți spun! Abia am terminat-o cu gripa aviară ce și-a atins scopul, devenise deja alarmantă și chiar extrem de periculoasă, obiectivul nostru fiind acela de a nu extermina prostimea, nu peste mult timp Stăpânul va avea nevoie de ea. Noi trebuie să facem jocul poporului bântuit deja de El, slugile diavolului, acum este rândul celor ce au trecut sau urmează să adere la al doilea principal tip de icoană, la care să se închine.
Punct ochit, punct lovit, cum se mai spune în armată, nu am făcut decât să dăm o mână de ajutor pentru decongestionarea pieței de carne de pasăre, ce risca să intre în putrefacție! Cei trimiși să facă să pară că în Europa a apărut virusul gripei aviare și-au încheiat cu succes misiunea. Bine că s-a terminat, altfel hipnotizații s-ar fi cățărat în toți copacii pentru a distruge și cuiburile de păsări sălbatice, ca să nu mai vorbim de bălți ș.a., iar fabricile noastre de armament ușor n-ar mai fi reușit să asigure necesarul de cartușe. Prea devenise bătător la ochi!
Ai înțeles acum de ce te pun să mături, să dezinfectezi? Asta mai mult pentru faptul că un căscat a spart o fiolă cu virus preluat din banca de arme biologice, aceasta împrăștiindu-se prin toată curtea.
De fapt, scopul dezinfecției de astăzi, vizează lansarea unui nou virus și nu știm ce efect dezastruos ar avea, dacă ar suferi vreo mutație cu cel al aviarei.
Am distrus păsările, acum urmează porcinele ș.a.m.d., până când vom reuși să-i îngenunchiem și pe oamenii ce vor refuza să-și piardă încrederea în Dumnezeu!

Iulian Nistor
Vaslui -15 Septembrie 2006


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!