poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2814 .



nepoezie
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [degeaba ]

2002-09-30  |     | 



nu sunt un poet. poate peste vreo douazeci, treizeci de ani sa ma laud in fata nepotilor ca sunt poet, dar deocamdata raman un amator intre ale scrisului. pentru mine comunitatea poezie.ro a ramas un atelier de unde am invatat cum sa pun punctul pe i si caciulita pe a. in plus am cunoscut niste oameni (deosebiti ar suna banal asa ca las substantivul gol) care imi fac tranzitiile transatlantice mai dulcege.
prieteniile mele romanesti si dezinteresate s-ar fi limitat la nivel de liceu, bloc si familie, daca nu as fi cunoscut pe cativa dintre voi.

nu sunt nici critic literar, iar in masura in care mi s-a acordat privilegiul de a acorda si dezacorda stelute am facut-o dupa cum m-a dus pe mine capul, ghidandu-ma dupa un principiu aparent nociv, cum ca nedescurajarea nulitatilor, nestarpirea balariilor ar aglomera acest site si l-ar transforma intr-o frivola camera de chat. am fost malitios, intr-adevar, cand am comentat poezia contelui, insa ceea ce a fost considerat un atac la persoana a fost o nesesizata comparatie. ceea ce am spus a fost ca el scrie ca un pustan intr-un oracol, m-am ferit in a face niste afirmatii vizandu-i direct varsta. inclin sa cred ca toti am trecut prin era oracolelor, insa ideal este cand te uiti in urma si le vezi invaluita in fumurile dulcegei pubertati.

(pentru referinta - http://www.poezie.ro/text.php/t_id/26756/)

nu sunt nici un revolutionar. nu am de gand sa fac revolutii pe poezie.ro, ci doar sugestii din cand in cand. una dintre ele s-a materializat eventual (cu suportul altora bineinteles) in sistemul de votare cu stelute de care sunt deocamdata multumit. scoaterea stelutelor de la costel a fost intruparea in vorba si fapta a unei rugaminti de a lui costel de a-si dezechipa textele de stelute. motivele lui costel sunt personale si nu le voi discuta aici, eu l-am sustinut deoarece consider ca fiecare autor are dreptul de a-si manipula cum doreste produsele literare, atata vreme cat nu raneste interesele nimanui. m-am decis sa o fac, deoarece nu am intrezarit nici un impediment legat de interesele nimanui, cu atat mai mult ale comunitatii poezie.ro.

nu sunt nici razbunator. abia acum mi-a trecut prin cap, ca gestul meu ar putea fi interpretat ca o explozie sinucigasa antecedata de decizia lui radu lucian de a imi ridica privilegiul acordarii de stelute. nu. as fi facut acelasi gest pentru costel, indiferent de momentul in care m-ar fi rugat asa ca aceasta apropiere temporara nu este decat o coincidenta.

nu sunt nici nevinovat. regula pe care consider ca am incalcat-o cu buna stiinta si pentru care imi fac mea culpa a fost acordarea de mai mult de un vot per text. atat.



post scriptum

in emailul pe care l-am scris webmasterului am promis ca nu voi publica nimic pe site in legatura cu aceasta chestiune, insa vreau si eu sa o consider incheiata si sa nu mai imi bat capul articulandu-mi pozitia pe chat sau prin alte pareri.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!