poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2494 .



Sobolanii si miscarea
personale [ Gânduri ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [bididiu ]

2003-06-25  |     | 



Miscarea face bine se zice. Eu sunt bine doar cand nu ma misc, adica cand zac. Lenea e sublimarea ultima a gandului uitat. Oare de ce sportivii sunt asa de idioti ca slava Domnului miscare fac pana lesina. Concluzia logica care se impune este ca miscarea creste muschii dar paralizeaza creierul.Fii stupid dar macar sa ai muschi..... Sa fii bodyguard e o onoare si un statut social agreabil pesajului amoral, atipic, canceros, supurat de idei statute in creiere fetide. Nu mai vorbiti, nu mai insirati ganduri.... put,totul pute cand nu e sincer, cand copiat un negru barbar cu dinti infioratori de aur devine model de lucru pentru creiere imberbe de adolscenti tardivi cu dezvoltare somatica uitata pana si de boala si incongruente grave de activitate cerebrala.
In magazin esti obligat sa multumesti unei vanzatoare fudule de depozitele adipoase in exces pe care la afiseaza sub un maieu sarac in material, un sclav al suncilor imbibate de mirosuri si vicii marinaresti ale unei foste repetente, actuala partenera de afaceri al unui fost puscarias actual urmarit general care s-a oprit la stadiul de betigase la aritmetica.Oare cum isi numara banii furati o gasca de retardati imbracati in Armani?
Taximetristii sunt stresati, au o slujba grea, Invartitul volanului necesita inalte studii in strainateate motiv pentru care trebuie sa ne indreptam cu umilinta si bicisnica candoare catre acesti magnati spirituali ai deplasarii si transcendentei in orasul luminilor.... inchise.
Tiganii sunt respectati pentru ca au marele merit de a nu avea scrupule.Nu numai ca ma plec cu simturile paralizate de putoarea carnii vestejite de amoralitate dar ma bucur ca am reusit sa facem din viciu etalon moral, din furt o meserie. Ne meritam soarta si alegerile se intorc si ne rod putreziciunile memoriei colective fara sa lasa sperantei nici un spatiu, sufocand-o cu spirit civic alterat de hoti si bulibase fara slit.
Am omorat cainii din Bucuresti. Am civilizat orasul.
Podurile pica, tiganii fura in autobuz, apa se opreste, ura creste.
Cainii omorau sobolanii.
Acum sobolanii ne invadeaza,Feriti-va de sobolani.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!