poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 4469 .



Nichita și Anton la Craiova
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Brigaela ]

2004-03-26  |     | 



După lungi așteptări, veniră Nichita Victoria și Liviu Nanu la Craiova. Încep cu concluzia întâlnirii, că asta e cea mai importantă. S-a hotărât cu unanimitate de voturi că Anton merită cu vârf și îndesat să fie oltean, orice o fi însemnând asta. Nu pot să vă spun prea multe de la celebra întâlnire decât că a fost faină rău, că aș mai vrea cât mai curând și că rău ne-a mai părut nouă (Madim, Filip, Axel și Brigaela) când au plecat spre seară. Ne-am întâlnit unde v-am spus, la statuie și, ca niște gazde bune, l-am lăsat pe Anton să aleagă destinația, nu de alta, dar noi nu reușeam să ne ajungem la un compromis. Și-acolo, la o pizza proastă și o bere rece am început, dragi colegi de site, să forfecăm mărunt activitatea altora, desigur. Așa am mărturisit fiecare ce citim și de ce, ce preferințe avem și mai ales ce antipatii. V-aș face eu lista completă, dar nu vreau. Mai bine veniți data viitoare și veți afla tot ce vă interesează.
Am rămas cu un singur gând important: oamenii ăștia doi tare sunt deschiși, ți-e mai mare dragul să-i asculți și să le vorbești. De aceea vă rog eu: când vă mai împinge gândul să săriți la beregata poetului de lângă voi, gândiți-vă că s-ar putea să fie un om minunat, inteligent, interesant cu care v-ar fi drag să vorbiți față în față. Cunosc personal vreo 8 oameni care scriu pe poezie.ro și nici unul nu m-a dezamăgit. Poate și fiindcă lumea asta a poeților e mică, dar selectată după criterii drastice.
Ce să mai lungesc vorba: eu de-abia aștept să se întoarcă Nichita și/sau Anton la Craiova, sau să ajung eu prin orașele lor. Plus că aștept să vă cunosc pe cât mai mulți dintre voi într-o zi frumoasă.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!