poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3382 .



Refuzat permanent
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Tristan ]

2004-12-06  |     | 



Refuzul permanent... De ce orice text pe care s'a pus mai mult piper este "refuzat permanent"? De ce orice text in care se găsesc adevăruri mai usturătoare este "refuzat permanent"? Se încalca "regula de aur" a menajamentelor? Pentru ce atătea menajamente? ultimii 15 ani ar fi trebuit să ne sature de menajamente. Cel putin pe noi, cei mai tineri - până în 20-22 de ani. Ceilalți, care depasesc aceasta vârstă, ar trebui sa se fi saturat de multă vreme.
Avem puterea să trecem peste orice nenorocire? Sau nu avem puterea de a ne împotrivi? Avem puterea de a fi iertători? Sau nu avem puterea de a întelege ceea ce ni se întâmplă?
Se pare ca dupa '89 încoace "am" schimbat prea putine: putem cumpăra țigări Kent, benzină de la Shell, pâine Toast, mai multa carne și Sprite. Dar nu avem cu ce să le cumpărăm. Aa! Și am revenit la "â" si "sunt"... care oricum nu au nici o logică. Iată'mă totuși constrâns să le folosesc! totuși "suntem" latini... așa că de ce "suntem" si nu "sîntem" (sint)? Iar doua semne pentru același sunet, de ce?
In speranța ca nu o sa fie refuzat permanent, dedicat tuturor celor care "sunt" inteligenți si nu au "puterea de a trece" peste orice nenorocire fără să facă nimic, resemnându'se!

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!