poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3657 .



în care (lui) vM (i se) arată pe gps (lui/ Mv) motivele ratării (a) lui gÂtÂ
poezie [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [koga ion ]

2010-01-12  |     | 



toți suntem. și sunteți ratați. unii ne seamănă. ceilalți își seamănă. desigur aceștia sunt convinși că tu nu le vei fi egal niciodată. toți au în loc de inimă un gps. calități și defecte prestabilite și updatabile. inclusiv falsa libertate de a visa.

spun falsă pentru că nu există obiect al visării. fiind cu adevărat inteligenți abia când dormim creierul își sintetizează singur informația. dacă somnul nu ar avea caracter implacabil ne-am sinucide de plictiseală. aprindeți o lumânare pentru fiecare insomniac. nu îi folosește la nimic. dar vă puteți vedea mai bine. spălători de mațe/ de vase/ de geamuri. în intersecții ale sistemului nervos/ circulator/ excretor. de aceea îndrăgostiții par nebuni. sau cerșetori în parcuri ce se vor demola. avem nevoie de ploi interminabile. și oasele noastre să fie goale. nu. nu am fi păsări. am fi propriile burlane. prin care ne curgem. suntem vii cât timp tranzităm credința că noi:... .

„Veneau cântînd douăsprezece fetițe oarbe de la orfelinatul Iulian Apostolicul.” Noi am crezut că AcelA. aCeLa nu a crezut că Noi. Amare de tipar și aMic de mână. când ești prea mult timp librar la Vasiliada îți rămân semne pe față. mai ales când ești un suflet de raTat. cu H.

avea dreptate Nostia: un proclet

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!