poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2435 .



urechea
poezie [ ]
Colecţia: Poezii de dragoste

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [alexander ]

2012-08-17  |     | 



restaurantul era aproape plin și zgomotos. eram de ceva vreme în acolo așteptând. povesteam despre ieșirea la iarbă verde. despre orașul frumos de la poalele muntelui. ospătarul a adus într-un târziu farfuria pe care era urechea cerută. prin vitrina mare am văzut trecând agale trăsura castelului. nu știu de ce mi s-a făcut milă de cal. iubita fuma zâmbind frumos ca într-un vis.

pentru că eu nu fumez am tras puternic aer în piept pentru a inhala din fumul ei. un copil făcea ceva mai multă gălăgie la o masă din spate. clopoțelul de la intrare a anunțat că a mai intrat un nou client. reflexia muntelui se mai vedea pe podea. foarte încet cu furculița de argint am băgat în gură lobul urechii. unul din chelneri a trecut pe lângă masa noastră.

iubita a sorbit din paharul cu vin roșu. a deschis poșeta albastră și a scos o batistă cu care mi-a pansat sângele ce se încălcise în perciunul drept. cuțitul înroșit era ascuns după tabacheră. l-am zărit doar o secundă. a închis repede și în mica ei închizătoare am mai văzut doar reflexia distorsionată a lunii.

fumul devenise gros ca de locomotivă. îmi voi lăsa genunchi în urmă dar voi continua să mă târâi spre tine i-am spus iubitei deși nu o mai vedeam. continuam să mestec. curând va bate orologiu din piață ora și toate păsările moarte vor veni din turlă spre mesele noastre.


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!