poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 8500 .



Premiul național pentru debut în poezie Traian T Coșovei
concurs [ Poezie ]
Ediția a VII-a, 2020

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Eirene ]

2020-10-28  |     | 



Ca toți creatorii autentici, poetul Traian T Coșovei a fost generos. Lista tinerilor poeți pe care i-a încurajat, prezentat și promovat este impresionantă. Suntem, astfel, încredințați că avem acordul său în acest demers.
Direcția 9, în parteneriat cu Editura Tracus Arte, Muzeul Național al Literaturii Române și Agenția de Carte, acordă:
Premiul național pentru debut în poezie Traian T Coșovei.
Volumul premiat va fi publicat de Editura Tracus Arte și va fi anunțat la data de 30 noiembrie 2020. Gala Traian T Coșovei va fi organizată ținând cont de restricțiile epidemiologice ale perioadei respective și va fi anunțată în timp util.
Se pot înscrie concurenți nedebutați în volum, indiferent de vârstă și fără nicio condiționare. Concurenții vor înscrie un grupaj de minimum 30 de poeme, în format electronic, într-un singur fișier text. Grupajele vor fi culese cu caracter Times New Roman, corp 14, și vor fi expediate pe e-mail [email protected] de pe un e-mail care nu conține indicii privind identitatea autorului. Grupajele trimise de pe e-mailuri care conțin numele autorului sau indicii privind acesta vor fi descalificate. De asemenea, indicarea unor indicii publice în legătură cu grupajul trimis de către autor sau apropiați ai acestuia, din care să rezulte o legătură între poet și grupajul trimis va duce la descalificare. Data limită pentru expedierea grupajelor este 25 noiembrie, ora 24.00.
Juriul ediției 2020 a Premiului Național pentru Debut în Poezie Traian T Coșovei este compus din scriitorii Dan Mircea CIPARIU, Ștefania COȘOVEI și Adrian SUCIU. Fiecare dintre membrii juriului va juriza separat grupajele înscrise înscrise în concurs și va furniza un clasament, cuprinzând primele trei poziții. Toate grupajele nominalizate de către cei trei membri ai Juriului vor intra în faza finală și vor beneficia de o a doua jurizare, câștigătorul urmând să fie decis cu minimum două voturi din trei în această fază a jurizării.

Colegiul Director DIRECȚIA 9

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!