poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3441 .



Elena Gheorghe a plecat la Moscova
presa [ ]
Eurovision

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Titi Cosasu ]

2009-05-01  |     | 





Elena Gheorghe, reprezentanta României la concursul Eurovision 2009 a plecat sâmbătă, 2 mai, spre Moscova, locul de desfășurare a competiției. Cu această ocazie, artista împreună cu alți membri ai delegației române au susținut o conferință de presă miercuri seara, la sediul TVR.
Elena a declarat că este optimistă în ceea ce privește concursul, în timp ce Laurențiu Duță, compozitorul piesei „The Balkan Girls", a spus că obținerea unui rezultat bun va fi cu atât mai grea cu cât concurența din acest an va fi acerbă.
Șeful delegației României la Eurovision, Dan Manoliu, a declarat că în acest an echipa are două obiective principale: „să ne calificăm în finală și să ocupăm un loc cât mai înalt în concurs".
La conferință au mai participat reprezentanți ai casei de discuri Cat Music, care o reprezintă pe Elena Gheorghe, și ai companiei Blue Air, cea care pune la dispoziția delegației române un avion special pentru deplasarea la concurs. Astfel, în premieră pentru un concurent român la Eurovision, Elena va călători la bordul unui avion Boeing 737 – 800, Next Generation, pus la dispoziție de compania Blue Air.
Ultima apariție live la televizor a Elenei Gheorghe înaintea plecării la Moscova a fost în seara de 1 mai, pe TVR Internațional, în cadrul unei ediții speciale a emisiunii VINEri STAR la TVR. Cu această ocazie, Elena Gheorghe va fi în legatură directă cu românii din întreaga lume, dar mai ales cu cei din Europa, care vor putea să-i acorde voturile în concursul Eurovision 2009.
Elena intră în concursul de la Moscova în data de 12 mai, în prima semifinală Eurovision, cu piesa „The Balkan Girls” compusă de Laurențiu Duță. Semifinalele Eurovision vor avea loc pe 12 și 14 mai, iar finala pe 16 mai, toate putând fi urmărite în direct pe TVR 1 și TVR Internațional începând cu ora 22.00.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!