poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2470 .



oh my god they killed kenny IV
proză [ ]
i wasn't sleeping, i was just thinkin' real hard

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [emilian ]

2009-07-14  |     | 



mdeah. mi-e drag domnul manager interimar ca dragostea lu' goya pentru inchiziție.
încă o conferință de presă. ți se explică cum e cu indicele de complexitate contractat despre aparatură achiziționată fără filă de buget. boring. ți-e dor de bătuții tăi și de secția Interne. dacă ai noroc să ajungi pe acolo cînd e ora de masă nu-ți mai trebuie sporturi extreme. trece pe lîngă tine un bolnav internat de o săptămînă trăsnește a transpirație în mînă un castron cu un fel de zoaie în care plutește un cartof îți vine să-ți scoți mațele să le întinzi pînă la etajul patru să le înfășori de picioare și să te arunci în gol.

azi a fost o zi norocoasă. nu te-a mai alergat nimeni prin spital. singurul regret e că șefa de cpu n-a stat de vorbă decît cinci minute. pe azi producție cam slabă. un accident de circulație. neinteresant. alta de 24 de ani cancer în metastază au resuscitat-o de patru ori în două ore s-a dus fie-i țărîna ușoară și tot ce mai vrea ea. s-o îngroape cu tot cu mașină și cu bărbat. te uiți cum se mișcă buzele ei pe sub haina verde sînii mici periodic tresar ca niște nou-născuți în incubator regreți că nu te-ai făcut profesor de sport fericiți sînt profesorii de sport că ale lor vor fi șefele de la cpu.

dintele se clatină din ce în ce mai tare vorbești ciudat colegii te-au poreclit cristoiu. orcile s-au întors de pe teren bineînțeles nici o încasare bineînțeles salariu din părți o stare de lehamite că nu te mai poți gîndi la un mod plăcut de a ucide.

se mai întîmplă în mijlocul zilei să-ți dorești ca cineva să-și treacă mîna prin părul tău la nesfîrșit iar starea asta de somnolență îți cuprinde fiecare fibră de parcă siguranța că cineva e lîngă tine va fi cel mai nou anestezic inhalat în drum spre blocul operator. te lași în brațele celuilalt pentru că nu mai contează bisturiul e un rău necesar dar nu suficient să te descurajeze.

sau se mai întîmplă să mă trezesc dimineața să am atîtea locuri de împărțit atîtea lucruri de spus dar nimeni în jur. oamenii de pe stradă sînt simpli oameni de pe stradă. dacă ar folosi la ceva m-aș urca pe tabela de scor de la stadion poate o să mă vadă poliția jandarmii sau tipa din blocul de vis-a-vis și meciul se va opri. în fond pe cine dracu interesează că laminorul joacă în cupă cu biruința gherăești.

ea e prin cluburi de noapte. eu mi-am găsit alte preocupări. deschid și închid frigiderul repet obsesiv hello light hello light hello light. azi nu e o zi bună de ironii.

așteptăm să se termine ședința cu șefii de secție. medicul de la morgă a întîrziat. are halat cu glugă noi zicem că e preot în ku klux clan. e aurit vorbește singur pe lîngă ușă se hotărăște să intre. izbucnim în rîs ni-l imaginăm cum iese împleticindu-se ca un arici cu spatele plin de bisturie.

să fim milostivi și să tragem fermoarul peste această zi. azi nu mai chef să fiu kenny.
am un tricou pe care scrie my other body is a temple. plain laisy.
yes sir. i will.

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!