poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2143 .



Punte umoristică între subiecte. Imagologia și Imagistica
proză [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [filipisime ]

2010-04-13  |     | 



N-aveam în gând să intercalez umorul acesta cu restul lucrărilor, dar am făcut-o la sugestia unui puști, care are ciocul mic pe Agonia, fiindu-i frică de offtopic.
Mie-mi prinde bine off-topic-ul, este ca o a doua bancă de date, de acolo-mi scot uneori bijuterii din tezaurul dat la păstrare.

Imagologia asta-i un fel de Gross-mama care are ca fiice bătrâne: industria aparaturii medicale, a cinematrografiei (fără latură de divertisment), teatru, operă și balet, peisagistica naturii și cea a penelului . Acum gross- mama are la bătrânețe o nepoțică: imagistica artei condeiului, care-i iubita mea de tranziție post-revoluționară.
Vă jur pe proteza care-mi dansează-n cavitatea bucală și pe cele două divizii de muze credincioase că nu ne-am înșelat nici o dată.
Acum 20 de ani când eram răcan în imagistică, mi-a zis unu care da și el cu muzele, că asta ar fi o invenție de a mea, că mă joc cu fantezii, iar acum a început să-și bage imagistica-n pix.
Ca să vezi ce ți-e și cu oamenii ăștia, când nu știu ceva, nici măcar n-au ciocu mic. Spun- e o porcărie, iar când au înțeles porcăria, spun că-i o bijuterie.
“Qvot capita tot sensus” și atât. Mergem la artiștii-victime ale acestui guvern de antitalente și antispiritualitate.

Noile boli ale imagisticii

Dacă-n imagistica Microsoft-ului au apărut bolile calculatorului printre care și boala virușilor, pe sticlă, în imagistica de condei a apărut și manipularea imaginii. Aceasta o fac mulți mahări, inclusiv politicienii, guvernul și primul gândac din fruntea lui.
Am vrut să spun că debutul la care o să mă refer mai jos, n-a lăsat pe nimeni cu gura căscată.
Va urma

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!