poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2443 .



Apa ei, limpede
proză [ ]
IN

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Invio Nevis ]

2013-06-30  |     | 



Singură, cu mine, în gânduri, mă zbat să îmi găsesc liniștea, ca valurile din fața mea. Gândurile vin și pleacă, nivelează nisipul moale, mă fac să simt liniștea în amețeala vântului, mă fac să îmi doresc să fiu liberă și doar cu mine, departe de realitate și împreună cu udeala asta din jurul meu. Apa limpede îmi acoperă picioarele până la gleznă, aducând o înțepătură rece de realitate și îngropându-mă cu picioarele centimetru cu centimetru în visul din nisip, până la gleznele mele visate de un bărbat care mă adoră, sărutate de nisip, dar care tânjesc după atingerea lui.
Am ochelarii de soare pe ochi, și lumea mea e după un paravan de siguranță instabilă, mă face să vreau să scap, să vreau să alerg în mare. Mă întorc spre plajă, singură păream că sunt, dar te văd pe tine, ochii tăi din aer, privindu-mă. Simt fiorii unui vis. Mă îndrept spre ochii tăi și ăi acopăr cu ochelatii tăi de soare pentru a mă admira, pentru a vedea ce vezi tu. Mă văd, cu părul blond sau brunet, cu vântul răsfățându-mă, ca atingerea mâinilor tale în mijlocul nopții de dragoste. Ochelarii tăi sunt oglinda mea, o clipă, dar îmi este dor de ochii tăi, de clipa când mă priveai adânc în timpul nopții, atunci când mă pierdeam în ei ca într-o oază de fericire. Acum sunt privită și privesc în tine. Simt razele de aburi din ochii tăi, de parcă au culoare verde, se strecoară în ochii mei, în trupul meu, făcându-mă să tremur, să zbor, să mă ridic. Simt iubirea ta in fiorii vântului, în atingerea nisipului, în culoarea mării.
Te știu acolo, de știu că mă privești, și totuși sunt singură cu plăcerile mele și cu dorințele mele. Tremur la gândul și la dorința că ești acolo. Îmi las ochelarii pe șezlong, scutul meu tansparent. Mă întorc cu fața spre mare. Simt privirea ta cum mă învăluie și mă mângâie pe spate, pe formele mele care le unduiesc și le arcuiesc mai mult într-o poziție de felină erotică. Valul de gânduri mă face să îmi doresc marea peste mine, prin mine, să fac dragoste cu ea, ca și cum ai fi tu. Îmi las sutienul jos, eliberându-mă de primul tabu, singură cu marea care mă privea curioasă. Nurii mei au devenit pietre pregătite pentru valurile mării, pregătite pentru atingerea ta, pregătite pentru a fi transformate în nisipuri în care doi îndrăgostiți desenează o inimă efemeră. Am făcut un pas spre apă, acea apă limpede și transparentă. Apusul de soare îmi înroșea privirea cu dorință. Am alergat spre îmbrățișarea mării, spre brațele ei, spre brațele tale. Apa era caldă și plină de bule mici care îmi gâdilau gleznele, genunghii, rotunjumile, mâinile, degetele. Mă cufundam în tine, cu apa asta pe mine, mă cufundam în lichidul ăsta mângâiat de secole, cu ochii tăi privindu-mă, cu valurile tale învăluidu-mă. Am renunțat la slipi, i-am dat jos și agățat de mâna dreaptă, am rămas doar eu, liberă, în brațele mării, făcând dragoste cu tine, cu ochii tăi, cu umezeala ta, cu brațele tale de apă, cu apa ta care mă învăluia prin tot trupul. Am simțit liniște, exaltare, fericire, tremur și iubire. Îmi aduceam aminte de ochii tăi care mă privesc și asta mă excita. Îmi aduceam aminte de apa din jurul meu și te simțeam pe tine. Drumuri și drumuri de dus și adus de gânduri mă purtau plutind pe marea limpede plină de vise de tine.

Îmi doream ca niciodată să nu se termine această întâlnire cu tine, aș fi dorit să rămân în tine, în mare, cu trupuri împletite, cu gânduri liniștite ca marea de acum. Eram liberă, completă prin tine, iubită de mine.

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!