poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3253 .



Dragonball AF
proză [ Ştiinţifico-Fantastică ]
un fragment

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Kyndex ]

2006-08-22  |     | 



Era o zi de vară superbă. Fiecare își vedea de treabă, fără griji sau alte probleme. Toți erau fericiți și profitau la maximum de această vreme minunată. Fiecare încerca să se răcorească prin metodele lor proprii.
Intr-un cartier dintr-un oraș mic din România, 5 băieți stăteau și profitau de căldura mare. Cei 5 gustau din berea lor răcoritoare și discutau liniștiți între ei.
Unul dintre acești 5 băieții era Nyckolas Jones, zis Prongs. Avea 16 ani și era destul de înalt pentru vîrsta sa. Avea cam 65 de kg. la 1.85 ai s`ai. Nyck avea părul șaten și scurt, ochi mici și căprui și purta o pereche de ochelari negri. Era îmbrăcat într-un tricou alb și o pereche de pantaloni 3 sferturi negri.
Următorul era Vlad Spiele, în vîrsta de 16 ani. Cam la fel de înalt ca Nyck și cam la fel de slab. Avea ochii negri și părul la fel. Era îmbrăcat intr`un tricou albastru și o pereche de blugi albăstrui. În cap avea o seapcă neagră cu puțin argintiu.
Cel de-al doilea era Ovidiu Cesare, în vîrsta de 17 ani. Acesta era aproape la fel de înalt ca cei doi de mai sus, fiind doar cu cațiva centimetri mai scund dar la fel de slăbuț. Avea părul mare și negru, ochi negri spre un căprui și purta din cînd în cînd ochelari. Era îmbrăcat intr-un tricou roșu și o pereche de blugi albaștri.
Andrew Black era cel cu aspect mai tocilăresc dintre cei 5. Avea 16 ani și era de înălțime medie. Avea părul negru și destul de scurt, ochi negri și mari și purta o pereche de ochelari de vedere. Era îmbrăcat intr-un tricou negru și o pereche de pantaloni negri.
Alexander Wallor era cel mai mic din grup, avea doar 14 ani și era și al mai scund din grup. Avea parul blond spre saten și ochii caprui spre negru. Purta un maieu albastru și o pereche de pantaloni scurți negri.
Aceștia stăteau și savurau berea neștiind pericolul ce-i paște:
„Deci, ce facem după ce terminăm berile astea?” întrebă Alex
„Ne ducem și mai luăm un rînd” răspunse sigur Nyck
„Aha, si după ce le terminăm și pe alea... stai nu-mi spune, ne ducem și mai luăm altele, așa e?” întrebă Andrew
„Desigur” ii răspunse rînjind Nyck
„E nașpa să stăm să bem toată ziua, hai prin oraș” își dădu cu părerea Andrew și toți căzură de acord după un timp.
Cînd cei 5 băieți se pregăteau să plece, neasteptatul se întîmpla. Un vînt puternic se lăsa deodată, cerul se întunecă și parcă dădea de ploaie. Dintr-o data totul se făcu negru pentru cei 5 și aceștia lesinara, neștiind ce se întîmpla cu ei.
După un timp, aceștia se trezira într-o cameră întunecată. Nu se putea vedea nimic, asta pînă cînd o lumniniță mică veni în viteză spre ei. Aceasta se opri exact în fața lor și începu să se mărească. După un timp în loc de aceea luminiță mică acum era o femeie îmbrăcată toată în alb și pe lînga ea se mișca o aură aurie.
„Bună dragii mei, cred că vă întrebați unde sunteți, ei bine, sunteți nicăieri dar și undeva, sunteți aici dar și peste tot, sunteți în trecut, prezent dar și în viitor, înțelegeți?” întrebă această femeie îmbrăcată în alb
„Nu prea” zisa Ovi ridicîndu-se de pe jos și făcînd un pas în fată
„Foarte bine, nici nu era necesar, tot ce voi trebuie sa știți este ca viața voastră a fost schimbată la maximum, ceea ce veți vedea voi de acum încolo va fii ceva unic și rar întîmplat, veți trăii o aventură superbă și va veți bucura de ea... în mare parte”
„Deci, poți sa grăbești puțin ritmul și sa ne explici mai bine cum stă treaba?” întrebă Vlad
„Desigur, sa trecem direct la lucrurile importante. Veți fii introduși în lumea dragonball, ce ziceți de asta?”
„POFTIM, serios?” întrebă Nyck
„Da desigur, DAR, va trebui să vă șterg memoriile, odată ce veți ajunge în partea cealaltă a acestui portal, veți uita tot și veți fi acel personaj pe care eu îl voi inventa, înțelegeți?”
„Da, deci ne vei inventa o identitate cu care vom traii de acum încolo în lumea dragonball, alături de ceilalti, dar pot sa te întreb cam cît trebuie să stăm acolo?” Cesare
„Asta nu știu, veți știi voi cînd va trebui să vă întoarceți dar stați liniștiți, cît voi veți fi acolo aici nu va trece decît o secundă, veți ajunge înapoi exact de unde ați plecat și la aceeași vîrstă. Puteți sa ziceți chiar ca veți trăi 2 vieți” ii anunță aceasta rîzînd
„Frumos, acum poți să ne spui și identitățile astea?” întrebă Nyck
„Desigur, să începem cu tine, tu vei fi Nyck Prongs de acum încolo, ești unul dintre puțini sayani existenti în univers. Mama ta era plecată în misiune de pe planeta Vegeta cînd Freaza a distruso și împreună cu un grup de sayani a plecat în căutarea altei planete. Intr-un final a trebuit să rămînă pe una aproape părăsită și acolo au murit pe rînd toți. După ce te-a născut te-a trimis pe o navă împreună cu încă cineva pentru a căuta alți sayani și a încerca să reconstruiti mîndria rasei voastre. Intr`un final moare și ea și doar tu cu încă unul sunteți singurii supraviețuitori din acel grup. Numele tău de sayan este Rakkon și al mamei tale Tora”
„Misto, sunt sayan, yupi”
„Următorul, tu vei fi Vlad Spiele, aceeași poveste ca la Nyck, părinții tăi au făcut parte din acel grup de sayani și te-au trimis împreuna cu Nyck cu același obiectiv, sa reconstruiti rasa voastră. Numele tău de sayan este Yakon”
„Hehe, nu ești numai tu maimuță ba”
„Alex Wallor, numele tău va fi Alex Sakun, ești dintr-o rasă extraterestă de oamenii mici dar foarte puternici. Rasa ta a fost și ea distrusă și acum tu ai plecat în căutarea unei case noi dar pe drum te întîlnești cu ceilalti și împreună vă continuati călătoria.”
„Ovidiu Cesare, vei rămîne doar cu numele de Cesare și ești namekian, născut pe planeta New Namek, ai plecat de acolo în căutarea aventurii și cu sete de a afla lucruri noi. Nu ești un luptător însă, ci doar un savant. Te întîlnești pe drum cu ceilalti și te gîndești ca o sa iasă cu aventură și intrii în grupul lor.”
„Iar Andrew Black, tu îți vei păstra numele. Ești de pe o planetă foarte asemănătoare cu Terra. Cei 4 ajung pe planeta ta și vă întîlniți după care te gîndești să pleci cu ei și părinții își dau acordul intr-un final. Astfel îți începi aventura alături de ei. La fel ca Cesare tu nu ești un luptător, ci mai mult cu calculatoarele și tehnologia”
„Deci aceștia sunteți voi, aveți vreo întrebare?” nimeni nu zisă nimic
„Bine atunci, vă voi trimite pe o navă care se îndreaptă spre pămînt. Va ajunge în 6 luni, aveți destul timp pentru a vă antrena și pentru a vă învață cu puterile voastre. Va voi schimba aparențele pentru a părea totul real și într-un final, va urez baftă. Pînă cînd ne`om mai întîlni.” Și totul se făcu din nou negru.
După doua zile cei 5 reusiră să se scoale din nou din lesin și se uitară în jurul lor. Erau pe o navă. Nyck reuși să se ridice într-un final de pe jos și se uită în jurul lui. Dar văzu că ceva era schimbat la ei. Vlad și Alex păreau mult mai musculoși și Vlad avea...
„O COADA” tipa Nyck

.  | index








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!