poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1861 .



asa cum sunt eu(I)
proză [ ]
partea I

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [teoboss ]

2003-06-16  |     | 



M-as putea descrie ca fiind un betivan notoriu, un om fara scrupule, care face umbra pamantului degeaba. Prietenii ar spune despre mine ca sunt un caine fara suflet, mama m-ar cataloga in categoria paria societatii, iar necunoscutii... La necunoscuti e o problema! Astia sunt singurii care ma vad bine! Necunoscutii sunt singurii care ma lauda...atata vreme cat sunt in stadiul de necunoscuti. Dupa aceea devin prieteni iar eu devin caine fara suflet!
As mai putea spune despre mine ca arat destul de bine. Asta o spune toata lumea, de unde si putina invidie pe prieteni, lucru ce reiese din numeroasele aventuri pe care le-am avut pana acum! Aventuri care de multe ori s-au terminat cu batai sangeroase, de unde ieseam nesifonat datorita body-guard-ului meu care, normal, imi lua apararea. Ce-mi parea cel mai rau era faptul ca el intotdeauna, dupa astfel de batai, se interna cateva zile in spital. Imaginati-va sa va bateti cu treizeci deodata!
Masina mea... Despre masina mea nu am prea multe sa spun, cum nu am cuvinte de lauda nici pentru prietena mea actuala,ca deabia am cunoscut-o. Cum? Foarte simplu: i-am zis ca daca stau cu ea un timp ori imi da masina ei personala (adica un BMW) ori imi da vila de pe Pimaverii ca s-asa nu sta nimeni in ea. Ea a acceptat sa-mi dea masina motivandu-mi refuzul in legatura cu casa:'In casa aia as vrea sa mor si vreau sa stiu sigur ca mai e a mea pana atunci'.
V-a surprins faptul cu muritul? N-ar avea de ce, fiindca prietena mea n-are decat 68 de ani (peste doua luni implineste 69 - daca ii mai apuca). Daca luam in considerare varsta mea (21 ded ani) se observa ca diferenta nu e chiar asa de mare.
Intr-o zi, venind pe la ea cu masina proprietate personala sa o invit la o bere, o gasesc intr-un neglije foarte sexy prin care se observa ca nu avea sutien si purta bikiny tanga. Putin uimit de vestimentatia sa i-am zis la ureche dupa ce m-am apropiat de ea:(va continua)

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!