poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3406 .



Sunt un profitor
proză [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [doi ]

2003-09-01  |     | 



Fatala zi, atunci cand te-am cunoscut. Mi-am pierdut capul privindu-ti suvitele de par rasfirate printre degetele mele noduroase si pline de bataturi. Priveam luna oglindindu-se in ochii tai enigmatici atunci cand imi fixai buzele cu ochii, gandindu-te ca ar putea fii pentru o secunda ale tale.
Iti priveam sufletul destainuindu-se in graba, plin de reprosuri acide asupra dragostei ce mi-o purtai in secret pana atunci. Te-am tras de limba, vroiam sa aud povestea fara a banuii ca eu, eu as cunoaste o frimitura din dragostea ce mi-o porti. Ne-mbratisam pentru prima data ca doi indragostiti pe banca din parc sperand ca maine zi sa ne treaca betia sau sa fim doi straini ce se plac.
Cine esti tu sa decizi daca fericirea ta e mai prejos de relatia mea obosita?!
Cine esti tu sa accepti palma fierbinte a nefericirii?!
Cine esti tu de-mi comanzi suferinta unei finite ?!

Te-ai ascuns bine dupa sentimentul iubirii. Ne-am sarutat in sfarsit imbratisati in focul iubirii ti-am simtit buzele moi si dulci. Nu mai puteam sa resist tentatiei de a-ti fura o sarutare macar una sa am pentru mine si sufletul meu amortit, care a inceput sa-si traiasca fericirea, a inviat pentru tine. Te-am sarutat inca o data pentru pasiunea ce mi-o porti, te-am mai sarutat pentru ochii tai obositi de atata dragoste ascunsa dupa perdeaua de-acum transparenta si mancata de molia curiozitatii mele.Si iata ca trece timpul prea repede fumez o tigara si te ascult vorbind cu repeziciune blamandu-te pentru sarut.
Azi este maine si maine va fii o noua zi in care ma trezesc cu gandul la tine. Infipt cu ochii in tavanul alb ma gandesc; cat de bine ma simtit, iubit de o amica si inca indragostita de mine. Raman pentru cinci minute in pat cu gandul la buzele tale , la parul tau, la corpul tau parca facut din coasta mea,din buzele mele, din mine, facut sa ma iubeasca.


- va urma -

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!