poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 4530 .



Eu
proză [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Forsaken ]

2004-02-05  |     | 



...Today i'm dirty, just want to be pretty, tommorow, i know i'm just dirt...Asa suntem toti, niste nimicuri ce se pierd in realitatea de zi cu cu zi. Cu ce sunt eu mai bun ca tine, daca tot ca tine ma comport?!Tu cu mine, dar eu cu toti cei din jurul meu care chiar tin la mine...Azi ma urasc. Sunt o jigodie care nu merita sa traiasca, impuscati-ma voi cei care ma iubiti pentru ca nu merit toata dragostea voastra. Daca nu faceti voi asta , o s-o fac eu, pentru ca nu ma mai suport. Daca as avea un topor in mana mi l-as infige in creier sa stiu ca ma doare si ca merit asta. De ce ma port asa urat cu parintii mei care intotdeauna m-au sprijinit si au avut grija sa am tot ce am nevoie?! De ce ii resping pe prietenii mei dragi, care m-au ajutat atunci cand mi-a fost greu?! De ce imi injur cainele si il bat si il chinui, el care intotdeauna se bucura cand ma vede indiferent de ce-i fac, de ce se uita cu ochii aia lui mari si senini la mine si parca rade?!
De ce sunt asa de crud, de ce sunt un vierme, de ce sunt asa rau, de ce ma razbun pe ei pentru ce mi se intampla? MA URASC!!!
Dar, Doamne cat o iubesc! As vrea sa fie acum cu mine, sa-mi zambeasca si sa-mi spuna cuvintele pe care nu mi le-a zis niciodata: " ...vreau sa fiu a ta...", sa se cuibareasca in bratele mele si sa......Ahhhhh!!! Nu mai suport sa stiu ca e langa el, nu langa mine si ce are el in plus fata de mine? Niste amintiri in plus, un golf si o dacie, si vreo 10 kg in plus. El e un nimeni, dar va vine sa credeti ca e mult peste mine?! O are pe ea, lumina ochilor mei, linistea sufletului meu zbuciumat si chinuit, si ea e a lui, dar nu-l iubeste.Stiu asta, vad in ochii ei ca nu-l iubeste, dar de ce e mai bun el ca mine? Ma urasc, si daca nimic din ce-i pot da eu nu e bun, inseamna ca nimic nu e bun in mine, totul e de aruncat, totul e urat...Si ce mai ramane? Nu stiu, dar poate e mai bine asa. Sa fiu gol in interior, sa nu mai fie asa mult rau in mine. Voi de ce nu ma urati?! Ce am eu asa bun de ma iubiti voi ? De ce ma faceti sa ma simt asa mizerabil? Pentru ca nu v-am dat nimic sa ma iubiti. De ce? Ma duc asa de trist in intuneric si mai singur ca niciodata.
Adio lume! Adio parinti ce m-ati iubit fara sa merit nimic! Adio prieteni ce m-ati tratat ca pe un frate fara sa fi facut nimic bun pentru voi!
Adio Leo(singura fiinta care se bucura cu tot corpul si sufletul cand ma vede)! Adio Printesa, tie care ti-as fi dat tot ce nu am dat nimanui si am asteptat sa-ti dau ce nu le-am dar lor: iubire, incredere, respect, tot!

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!