poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3793 .



Semne
proză [ ]
Amintiri din hipnoza

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Clarissa ]

2005-01-02  |     | 



Acum cîțiva ani, am avut curiozitatea de a mă lăsa hipnozizată de un psiholog, pentru că voiam să știu mai multe amănunte despre trecutul meu,pe jumătate aflat sub amprentele amneziei.
Desigur ca, după terminarea ședințelor înregistrate, am început să-mi pun întrebări firești despre verosimilul lor.
Sub hipnoză se pot înregistra multe transformări ale psihicului și fizicului, se pot scoate la iveală amintiri, realități diferite, dar și acte halucinte, care nu au nimic comun cu realitatea.
Ceea ce m-a uimit mai mult a fost "fenomenul Nichiță" și legăturile obsedante dintre catastrofalele întîmplări, trăite cumva sau visate și imaginația care ar fi putut denatura anumite procese mentale...
Printre amintiri înregistrate, s-au aflat niște declarații pe care, le înregistrasem ca ascultatoare pasivă, la niște ședințe absurde ale lui Nichiță, susținute în fața unui auditoriu secret, la care participasem și eu de cîteva ori, fără voia mea.
Copiat după caseta înregistrată, acesta este textul respectiv. Prelegere teoretică geofizică despre teoria producerii cutremurelor.
Eu nu am avut niciodată de a face cu fizica, în afara orelor de fizică din manualele de liceu. Textul
înregistrat a fost vorbit parțial în limba română, parțial în limba germană. L-am tradus aproximativ, cît de cît inteligibil în limba română, pentru că am avut intenția de a-l scrie aici.
" Plăcile tectonice plutesc pe mantaua terei. Mantaua se găsește într-o stare de vîscozitate și de plasticitate, între starea lichidă și cea solidă. Este totuși mai mult o stare plastică. Plăcile tectonice, plutesc deci, pe această manta. Energia ce se acumulează între plăci, este tendința de depărtare între ele, o tendință care se numește "rift oceanic". De exemplu, avem riftul Atlanticului de nord, prin care America de depărtează de Europa.
Mai există și relații de subducție, cînd o placă tectonică intră sub cealaltă, cînd una dispare în magmă (manta) iar cealaltă rămîne deasupra. Acestea sînt relațiile normale, între plăcile tectonice. În anumite cazuri, cum ar fi în zona Pacificului, din cauza energiei reciproce, plăcile se apropie una de alta, prin acumularea energiei tectonice, din cauza energiei dintre plăci, din cauza cauza durabilității, a înălțimii plăcilor, a altitudinii și a densității. Plăcile generează cutremure din cauze diferite, una dintre cele mai importante fiind înălțimea lor diferențială. Aceste plăci au tendința, (din diferențele de energie acumulată), de a căuta să se echilibreze, să scape de energia acumulată și de a reveni la starea de normalitate. Starea normală este starea fără energie.
Energia acumulată este forțată prin atracție să se echilibreze, dar prin atracție, comasarea masei totale de energie se produce coliziunea plăcilor tectonice, astfel producîndu-se cutremurul. După ciocnire, plăcile intră în vibrație, apoi revin în starea lor de normalitate, după descărcarea energiei acumulate și consumate deja.
După un timp, energia se reacumulează și are loc, într-un interval de timp mai îndepărtat, dupa aceiași procedură naturală tectonică.
Vibrațiile, sînt urme ale cutremurelor. Undele transversale și longitudinale se propagă, depinzînd de adîncimea la care s-a produs cutremurul.
Cutremurele artificiale pot fi cauzate de mîna omului. Unele cutremure, care nu produc decît pagube infime, sau cele care chiar nu produc pagube materiale sînt cutremurele artificiale. Acestea sînt produse de "senzori" asau "geofoni"si au rolul de a studia scoarțele terestre.
Geofonii sau senzorii captează timpul de la care o undă se duce în jos și se întoarce și calculează lungeimea de undă în funcție de adîncimea stratului analizat, de nisip, granit, calcar, de apă sau de petrol.
Prin aceste metode ștințice, se obțin informații despre anumite straturi ale scoarței terestre.
Frecvența este o altă unitate de măsură importantă care arată mărimea undei. Frecvența, niu este egal cu lamda supra T. Ea ne arată de cîte ori, undele magnetice se propagă în timp. Amplitudinea ne arată cît de mari sînt aceste unde.
S-a încercat o untilitate malefică a frecvenței, în construirea unor aparate speciale, cu forma unor tunuri, cu frecvență joasă dată prin niște tuburi lungi, folosite în secret ca arme de temut. Din cauza presiunii și a frecvenței foarte joase, aceste aparate au o frecvență joasă, cumplită. Cine și-ar putea imagina, stînd cu capul sub un clopot uriaș, să audă sunetul vibrat, care ți-ar sparge timpanele...
Aceste aparate s-au experimentat și s-au îmbunătățit considerabil, majoritatea fiind computerizate și manipulate de la distanțe de mii de kilometri.
Sînt folosite de conexiuni de criminali internaționali, care vor să distrugă în masă, ca să poată investi bani în reconstrucții. Rețele de spionaj cu mii de colaboratori infiltrați in toate mediile socio-politice pot manipula astfel de aparate, cu acordul unor aparaturi militare si de siguranță strategice, corupte, de care chiar președinți de state știu .
Distrugerea în masă sau genocidul natural pot fi mascate astfel sub iluzia dezinformării, realitatea fiind camuflată sub manipulanta dezinformare a mass-mediei-politice.
Ceea ce am mai auzit, iar mintea mea a înregistrat automatic a fost că, aceste "afaceri criminale" au început de prin anii 70. De atunci s-a început și în Romania construirea unei rețele internaționale, în care foarte mulți spioni politici au fost infiltrați în masele politice ale unor state europene și non-europene, cu scopul unei puteri centrale comasate invizibile a lumii, care să conducă, să dezbine, să distrugă în foloase proprii și care, la împlinirea sa totală, să se concentreze undeva în lume și să se impună prin putere, bani, armament.
Ceea ce atunci s-a înregistrat s-ar putea ca să fie unverosimil dar, nu numai eu am fost uluită, chiar și psihologul a rămas pe gînduri.
Acesta este doar un capitol din aceste mărturisiri, în care este vorba și despre artă manipulată, despre acte de cruzime și despre iubiri neîmplinite.
Nota.
----------
O editoare refuza sa-mi publice acest text.
Lecturarea textelor este interpretata de domnia sa gresit, sau dumneaei are ceva personal cu mine.
Domnia sa m-a lezat verbal de mai multe ori. Eu nu cedez, doresc sa public mai departe si sa protestez vehement impotriva cenzurii de orice fel!

.  | index








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!