Comentariile membrilor:

 =  pe scurt, revin
Claudiu Banu
[05.Jan.05 16:53]
Hopaaaa...schimbare de tura la radio prietenia. Reusesti sa te reinventenzi Antoane, si chiar in haina douamiista. Nu inteleg de ce ai ales forma "personale". Textul e poezie, cel putin in opinia mea, si mai mult e una care merge. Gasesc interesant mixul usor suprarealist cu nostalgia ludica(de ea nu ai scapat ..ce bine!) si doza virila de poem al noului val. Locul, si momentul ales nu sunt tocmai favorabile, dar avand in vedere ca e primul tau text pe anul acesta, cred ca va trebui sa vad continuarea.

 =  polifonie de valuri ori de vise
Marijan Aleonte
[02.Oct.05 19:06]
subscriu parerii lui Claudiu, ca s-ar fi incadrat mai degraba ca "poezie". Ce ma frapeaza si gasesc oarecum inedit? Sentimentul de val spart de tzarm de nisip fin. Stii...cand citesti textul te gandesti numai ca ideile celea sutn brute, neshlefuite, haotice, asa ti-au venit. asa le-ai expus. E naturalete la mijloc si asumare a foliei unice centrale. Sau daca vrei, e ca si cum te-ai trezit de dimineata dupa cel putin cinci reprize de REM, si cauti sa faci un rezumat care sa le cuprinda pe toate. Luate simbolic, e totul ermetic, luate pe ansamblu, e mirific.

 =  Am citit cu placere poemul
dumitru cioaca-genuneanu
[05.Jan.05 22:52]
Fiind unul din cei mai devotati cititori ai maestrului Liviu Nanu pot sa afirm ca dintre productiile mai recente ale domniei sale acest poem m-a impresionat cel mai mult.
Dupa mina coloana vertebrala a poemului o constituie "inghititorul de pastile" caruia ma gandesc sa-i dedic intr-un viitor nu prea indepartat un studiu separat...

 =  ....
dana stanescu
[05.Jan.05 23:15]
am cazut si eu in extaz :(

 =  Claudiu, Marijan, Mitica
Liviu Nanu
[06.Jan.05 11:25]
Claudiu, Marijan - Ce interesant ca ati descoperit valente la care eu nu ma gindisem. Sau poate in subconstient :)
Mitica, astept studiul ala, m-ai facut curios

 =  mațu'-gaia și femeia gonflabilă
Adrian Firica
[23.Jan.05 13:20]
dacă vă voi spune că nu vă recunosc, ci doar că recidivați într-o formulă care vă vine ca turnată, o să-mi denunțați prietenia.
ei și! am să mă consolez cu o gonflabilă. pun și o torță în dreapta, una în stânga, iau o clisă de mălai și să vezi tu cum îi arăt "ce n-a văzut nParisu'".
da, o ți "mațu'-gaia că vă șade bine în mediul urban, că aveți la degetul mic tehnologia high tech și că plimbatul cu tramvaiul vă renforcează.
de mâine încolo, vă voi dedica toate poemele mele numai dumneavoastră.

 =  Adrian
Liviu Nanu
[21.Aug.05 15:42]
Stimate domn Firică, vă răspund cu întîrziere și nu din lipsă de respect ci pentru că tocmai cochetam cu "tehnologia high tech" de care foarte frumos amintiți în comentariu.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !