Comentariile membrilor:

 =  creț
Alin Pop
[13.Feb.05 14:34]
nu e tocmai cățeluș cooperul creț, dar nu din cauza supraconductorului, deși pentru trenul ăsta, ca de obicei, nu aveam bilet. mai vedeam pe geam câte un loc familiar dar închideam repede ochii, sunt tânăr deh. și uite-așa, în ritmul roților pi-er-pătrate m-am tot dus

 =  Alin, invitatul meu la electrojocuri
Adrian Firica
[14.Feb.05 09:33]
Alin,
eu am terminat demult cu plimbările prin aer liber. cerul nu prea mă mai interesează. e cum spui tu, ca o sită. mă mulțumesc să stau pe burtă, să mă uit la drăcușorul ăsta al lui Maxwell: bumerangii la stânga, bumerangele la dreapta. sunt de o neutralitate convențională înspăimântătoare, pentru că după mine trebuie să existe și bumerangi ambigeni.
ete: un bumerang, doi bumerangi; o bumerangă, două bumerange; un bumerang, două bumeranguri.
în rest cooperăm. un prieten bun mi-a împrumutat un fier electric descrețitor de păr. îmi ies niște electrojocuri surprinzătoare.
apropo, o pereche de picioare ridicată la pătrat face tot o pereche. două perechi de picioare, însă, pot fi purtătoarele altor semnificații.

 =  Tocmai de aia!
Anghelina Andreea
[14.Feb.05 09:44]
Mi-a placut si poezia asta, ca si alte texte de-ale tale pe care le-am citit, chit ca a trebuit sa citesc de 2-3-4, etc ori sa pricep ceva si nici nu sunt sigura c-am priceput da sunt sigura ca mi-a placut chit ca abia intr-un final am priceput ca sigur sunt cam grea de cap de pricep asa greu. Da mi-a placut.Tocmai de aia!

 =  pt. Andreea, de la cel mai trist hommles
Adrian Firica
[14.Feb.05 10:52]
Andreea,
Je m'excuse de cette lâcheté qui n'est pas forcément de ma mauvaise manie des choses, mais qui est très primordiale pour ma survie prochaine.
Merci de me comprendre car je suis en ce moment le plus solitaire des hommles seuls de cette planète Terre.
Que des bonnes choses à vouis souhaiter, et des bisous à vous faire... Que la vie Soit à vous, et au monde, et surtout sans m'oublier! Je suis guèze!!!!!! Bise!

 =  Adrian
Geta Adam
[14.Feb.05 11:25]
Fa ceva cu acel "faustic-oculte", te izbeste cocu' pe unde nu trebe'.
In rest, la buna "vedere":)

 =  Geta, t'est cocu?
Adrian Firica
[14.Feb.05 12:00]
Geta,
"faustico-culte" ar fi zornăit ca o salbă de cocoșei pusă aiurea la gâtul meu. și nici n-am "piept", pentru etalare.
pe de altă parte, de unde să știu eu că după ce te aranjezi la păr, nu-ți mai desfaci cocul?

 =  Iata ca si iata cum...
Anghelina Andreea
[14.Feb.05 12:44]
Iata ca dupa eforturi si eforturi reusii sa deslusesc dar nu mai gasii eforturi sa criptez si io...oricum, inseamna ca pot ramane pe-aici un timp mai lung...linistita.:))
da' parca poti sa stii?! :)

 =  T'est
Geta Adam
[14.Feb.05 13:33]
Adrian, merci de replica. Asa le trebuie celor care isi plimba cocu' prin vederile altora. Mai ales ca nici nu-l au (cocu', desigur).

 =  Vederi din Balon pentru Geta
Adrian Firica
[14.Feb.05 16:22]
Geta,
n-ai grijă, are lumea imaginație cât cuprinde când e vorba de cocuri.
azi dimineață era cât pe ce să nu mai cobor din tramvai. m-am îndrăgostit de podoaba ce împodobea capul unei doamne. era un fel de căciulă, dar parcă nu era. consta dintr-o bentiță tricotată, care-i venea peste urechiușe, ia în elevația bentiței se afla un coc. coc de păr natural. ei bine, cocul nu era cocul natural al doamnei, din podoaba ei capilară naturală, ci o podoabă elevată, cum am spus, care poate fi asimilată unei peruci cocate.
dincolo de serozitatea obiectului și a doamnei, eu am fost încercat și de duioșie, dar m-am și bucurat ca de o nostimadă. m-am închipuit purtând o coadă de cal, de cal adevărat, undeva pe la spate.

 =  Adrian Firica baronul M... reloaded
Andu Moldovean
[29.May.05 23:39]
Am citit aici atat sex cu pofta de mancare cat sa-mi ajunga pentru urmatoarele nu stiu cate miscari din mana (acceptate, fara nici o indoiala, fiindca intre timp ni se facuse tare ca piatra) de acum si pana in becii becilor.
Bobadil.
P.S. Baronul M... stia cum sa scape de presiunea de pe parietal, asa-i?

 =  conotații
Adrian Firica
[02.Oct.05 19:06]
Andule, stimate domn,
sexul e una, sexualitatea alta, masturbația, însă, are pe undeva o conotație intelectuală ce poate duce până la deviaționism comportamental.
n-am nici o vină!
eu unul iubesc și fizic și imaginar.
sufletește sunt un preafericit. acum!
bucuria asta o doresc fiecăruia.

 =  baroneziană, na
Adrian Firica
[30.May.05 00:33]
se va fi pierdut răspunsul anterior ...!?
domnule!
da, încă știu că "sexul", dacă nu e un organ, e o chestie pe care o bifezi într-un chestionar, că sexualitatea e o chesiune ce ne face să ne reproducem fizic, însă eu am ambiții masturbatorii.
compromite-mă,na!

 =  Asa da!
Andu Moldovean
[30.May.05 15:34]
Ziceam eu ca ar mai trebui sa vii dom' Firica si pe la alte subsoluri mai "suparate"... sarumana de raspuns baroane! Asa da! Si eu ti-am fost fidea, sa stii...

Bobadil.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !