Comentariile membrilor:

 =  Sunteți de acord cu treaba asta- sincer, nu e treaba noastră
Eugen Galateanu
[02.Oct.05 19:06]
Sincer, nu e treaba noastră. Asta înseamnă democrație. Ca fiecare să-și spună părerea. Iar dacă cei de la Noua Dreaptă (alo, care era vechea ?) se simt amenințați să poarte chiloți de tablă.

 =  articolul (200)
Alina Livia Lazăr
[30.May.05 00:47]
Remus Radu, se poate să mă înșel: reportajul tău are notă subiectivă puternică, aproape că știu de ce parte ești. Ceea ce nu mai înseamnă reportaj.Zic așa pentru că îl văd trecut la subiecte de presă.
Apoi, acest "sI ministrul de justitiei, Monica Macovei, o finuta" nu cred că își are locul, atunci când vrei să mă informezi. Unele fraze sunt mult prea lungi, bine, lungimea elaborată nu are de ce să fie un impediment, dar încă de la început, ca cititor, riști să mă pierzi.
Dacă este un articol de opinie, tot respectul ! Mărșăluiesc însă greșelile de exprimare, iar pe cele typo - le înțeleg, presiunea informației la cald.
E doar o opinie care, poate fi și greșită, deci nu apăr acum niște cuvinte, chiar dacă îmi aparțin!
prietenie,
Livia
P.S. Noua Dreaptă e un partid legionar?!

 =  Exhibitionism
mark kraft
[02.Oct.05 19:06]
De ce subiectiva? Daca realitatea era exact asa cum a descris-o? Eu ( si cred ca si Remus ) nu am nimic impotriva homosexualilor. Am impotriva exhibitionismului. Si cred ca toate marsurile astea( din toata lumea ) asa ceva sunt.
Au si homosexualii pleava lor, nu-i asa?
Noua Dreapta? Alti exhibitionisti.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !