Comentariile membrilor:

 =  contra pe personala
Bogdan Groza
[05.Jul.05 09:16]
Imi permit ca sa te contrezsi la aceasta personala, "ca un fel de bodoganitor ce trec peste pagina ta si mereu am ceva de bombanit" :)
Sper sa nu se supere prietenul tau, ca tu stiu ca nu esti suparacioasa ;) :))

se facea ca umblat de-a brambura pe strazi intesate de oameni care cantau in diverse voci C-asa beu oameni de la mari/ la aniversari
te-ai asezat si tu la o masa ignorand tablita cu "rezervat" te-ai lasat dus de mirosurile de mici si bere de pe o terasa si ai cautat intotdeauna viitorul copil, printre duduile apetisante care dansau la bara
ai prins taurul de coarne, solitar, ori de cate ori grijile negre, cotidiene, te cuprindeau. Si lipsurile, insa, isi au nuantele lor.
stam uneori pe acelasi val, eu fac surfing, tu infrunti marea cu pieptul dezgolit, imi spui ca e o prostie surfingul si ca e mai traibila o udare din cap pana in picioare cu apa sarata a marii.
fie-ti gandurile nobile, prietene, ca eu tot cum vreau eu fac.

 =  "nu te supăra, frățioare"
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
Bodo, hai că m-ai zăpăucit, prietenașul meu cu zece-unșpe ani mai tânăr sigur o să se prăpădească de râs când o să citească o aniversare contrată, deși ieir l-am pus în temă că este cineva p-aici care orice scriu învârte pe toate părțile.
Ce nu pricep eu, Bodogănelule, este pe une ai umblat tu azi-noapte, că vez bine ai rămas cu duduile acelea de la bară, ori nu cumva fu și ziua ta și ți-a sărit vreuna din tort direct în cort.
Deh, ia să vedem dacă pe prietenașul meu celălalt îl ridică cineva azi de sub mese, că cică s-a lăsat cu beri multe și i-am zis că dacă îl prind azi la serviciu îi tai salariul. :)))
No, amu să văz eu ce ai tu pe pagină că am văzut că după fătucile de la bare îți cam iei zborul. ;)))

Daniela

 =  Cursul vietii mutat in alta albie
razvan rachieriu
[06.Jul.05 09:15]
“Ignorând urmele celorlalți pe cărările “ destinului, te înalți cu aripi creatoare spre înălțimile infinite zburând peste prăpăstii și peste bolgii și când le atingi întâlnești copilul care erai cu ochii reflectând frumosul și cu surâsul în care stă culcată,nudă, puritatea.
Dacă fiecare moment al vieții l-am fotografia , atunci urmărind pozele retrospectiv, cu amintirea prieten fidel, am trăi încă o dată aceeași viață, însă cu alte gânduri.
Printre pădurea “zâmbetelor false” rătăcim , cu spiritele negre îmbrăcate în “ alb-negrul umbrelor” și dintr-o frunză ne facem o mască pentru a ascunde hohotul nostru ca o replică la rictusul lumii.
Dacă decojim visul vom vedea esența temerilor noastre cum încearcă să sugă seva realității pentru a o preschimba într-o irealitate în care umbrele urmăresc să ne schimbe destinul, mutând cursul vieții în altă albie.

 =  Răzvan
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
Frumoase gânduri lăsate pe marginea unor simple dedicații aniversare. Poate că ceva din ce am scris aici se reflectă și în alți trecători prin vise, poate că și ei le vor decoji, vor trece prin umbre, vor regăsi ceea ce le este esență. Mulțumesc mult pentru cum ai privit aceste gânduri ale mele și îndeosebi pentru "mutând cursul vieții în altă albie".

Daniela
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !