Comentariile membrilor:

 =  Excelent! Dar , mă așteptam la un final "american"....
Dumitriu Florin Constantin
[23.Aug.05 21:08]
Un poem care mi-a mers la suflet. Mă așteptam să mă plictisească lungimea lui...dar nu te ține în corzi pînă la final! Excelent! Succes pe mai departe! Păcat de tristețea din final...La cît ai muncit aici mă așteptam la un final "american"...Drag FLORR!

 =  pierce right through me
Adina Batîr
[24.Aug.05 01:38]
Desi postezi rar, ma bucur ca lasi in urma poezii ceva mai lungi pentru rumegat. Ce sa-ti spun, Clau, decat ca e o placere sa urmaresti aceste valuri care se revarsa poetic asupra intelectului meu, facandu-ma uneori sa ridic din spranceana si sa ma intreb eu de ce nu am idei din astea. In afara faptului ca vibrez in ton cu aceasta cursivitate care imi da senzatia unui poem nesfarsit si delicios, gasesc aici nu numai o putere de convingere valoroasa, ci si un mod aparte de a puncta esentele. Spuneai candva ca scrii personal, dar la un moment dat am impresia ca te detasezi si privesti cititorul dintr-un colt cum devine si el "actor" sau prieten cu cei enumerati... :) Hey, si eu vreau sa fiu o Liv careia i se dedica astfel de poeme.

 =  s-a crapat asfaltul si au inceput sa cada cu pareri
Mușat Dana
[24.Aug.05 10:45]
"apusul sta cu picioarele desfacute
si impinge mari bucati de luna
asist la nastererile astea
de atatia ani asa ca nu mi se mai pare"-Claudiu, foarte bine ai scris aici, desi, sincera sa fiu, am obosit citind:)
Foarte bine ai transpus imaginile prin cuvinte.
mai trec.
drag, Dana

 =  ...
george vasilievici
[24.Aug.05 13:06]
foarte frumos. asta am trecut sa iti spun desi pe alocuri cam seamana a Michaux (in poezie fireste. si ai grija cu pastilutele alea sa nu ajungi regina din rege.

 =  p
Rodica Vasilescu
[09.Oct.12 17:25]
mi-ar place sa pot vorbi despre circumstante si imprejurari si despre sensul propriu al p-urilor. dar nu am s-o fac din anumite motive.

florr, niciodata nu am stiut care si cum o sa fie finalul.
si vreau sa cred si stiu eu sigur, ca ca p23 nu este finalul.
stiu eu sigur asta. mai sunt si alte p-uri.

adina, postez mai rar pentru ca nu mereu ceea ce am de spus e interesant - in viziunea mea. si nici nu ajuta - acum ma gandesc si eu ca intr-un fel sau altul ce postez cat de cat ajuta asupra unor conceptii cu sensuri si simbolistica mai dilatate. nu mai stiu cand am spus ca scriu personal, dar sigur am gresit daca am spus asta - mai mult ca sigur ca am vrut sa zic ceva de genul, motivele pentru care scriu sunt personale.

musat dana, esti sigura ?

george, felul in care ti-ai incheiat comentariul imi spune ca stii despre ce e vorba. o sa am grija, promit.
si de michaux nu am auzit, dar am sa caut pe google.

 =  michaux
george vasilievici
[02.Oct.05 19:06]
michaux - mescalina mizerabil miracol - editura pandoram
beigbeder - nuvele sub ecstasy - editura pandoram

iar despre celelalte chestii rosiatice mai vorbim noi.

+ afis
ioana barac grigore
[30.May.06 17:47]
dictee inspirat. reteta de chef, pastrata din strabuni, cu ingrediente postrevolutionare. asta este secretul tau si succesului secretului tau. tendinta spre maibinele (dusmanul binelui), sau spre prea lung sau fara bariere, semn de tinerete, vezi bine! :), pledoarie pentru "se poate si asa": se paoate si asa iubire, se poate si asa reusita, se poate si asa tristete, se poate si asa viata, se paote si asa tradare. scriitura sub influenta. cui sa pun stea. textul tau este foarte bun si nu stiu cum de nu are stea sau recomandare. merita. face ceva bani si fara organele sexuale la vedere.


http://agonia.ro/index.php/poetry/177793/index.html

 =  i-o-a-n-a
Rodica Vasilescu
[09.Oct.12 17:25]
ehe, cat de mult a insemnat textul asta pentru mine.
:)
pe scurt pot sa zic ca este pledoaria pentru captuseala lucrurilor a oamenilor si a obiectelor ( cotidiene ).
si o pledoarie pentru peticele lor. uneori si lucrurile astea mai trebuie belite si privite pe dos.
unii nici macar nu-si pot imagina ce inseamna o tristete care nu vine din real ci dintr-un simplu frison la nivel cerebralo-visator.
merci frumos

 =  maraton
Traian Rotărescu
[05.Aug.06 23:12]
Ce vrei, sa ne transformi pe toti in niste Philipposi care rostesc "victorie!" si pica morti la finalul poemului ? :))
Cu mine nu ti-a mers... sa vad ce-am retinut, nu ?

1)esti prost, zice el
n-ai idee cat de bine ma ajuti sa-mi fac treaba.

Hmm, asadar treaba lor e sa ne faca sa nu-i putem ajuta pe altii, implicit mentinand, pentru acei altii, stabilitatea "locurilor de munca" ingeresti, fiecare cu alt om de "managerizat', fiindca, altfel, daca am putea, ar fi, PREMATUR, "raiul pe pamant" ?

2) Despre draci, m-am amuzat copios pe seama lor, ce vrei, reminescente dintr-un episod "Soth Park", numai ca acolo era implicat, in plus, a kinky Saddam Hussein..^-^. Ideea e insa cum nu se poate mai serioasa...aduce cu luciditatea eseurilor lui Camus ( nah, sa ma dau si eu cult)

3)trimitand unul in genul lui Armstrong in mintea
femeii la care ma gandeam cel mai des seara
sa-si puna el steagul tarii sale
in inima ei

De ce nu steagul tarii TALE? sa fie pentru ca tu esti acel univers primordial din care se creaza toate celelate, unul din altul, asa cum te-a aratat oglinda din baie, asadar fiecare neuron al tau insemnand o alta lume cu oamenii care-o populeaza, TU nu te poti identifica/reflecta in nici unul?

 =  traian
Rodica Vasilescu
[09.Oct.12 17:25]
ma cuprinde groaza cand imi amintesc cum am scris acest ciclu de text, din care acum, as sterge/modifica unele lucruri. nu e steagul meu acolo pentru ca am incercat sa scriu complet detasat de mine, ca o privire din exterior asupra lucrurilor sa stii.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !