Comentariile membrilor:

 =  .
alexandru moga
[15.Jun.09 12:36]
nu ma deranjeaza sa se construiasca un memorial al holocaustului oriunde in bucuresti foarte bine dar memorialul holocaustului comunist al genocidului comunist la care au luat parte ca tortionari odiosi si criminiali romani unguri germani tigani evrei cand se va realiza si unde?

ca vad o grija mare pentru holocaustul nazist in fiecare an se tin conferinte se fac documentare se construiesc monumente in general se face o propaganda furibunda care la un moment dat devine chiar deranjanta dar pentru cel comunist oha nada nimic

intreb si eu

dar pentru cei care inainte de crearea statului israel faceau terorism de masa omorau soldatii din armata britanica aliata si asa mai departe de ce nu se vorbeste?

despre criminalul si teroristul david ben gurion de ce nu se vorbeste? si altii si altii care au luat justitia in mainile lor au urmarit si executat (ochi pentru ochi si dinte pentru dinte) pe proprie raspundere pe intinderea intregului glob pamantesc criminalii nazisti fara proces de ce nu sunt amintiti ca o rusine abominabila?

 =  Falsificatorul istoriei
marlena braester
[16.Jun.09 01:11]
David Ben Gurion a fost criminal în măsura în care Zelea Codreanu a fost un politician cumpătat și nu o lichea, în măsura în care Franco a fost salvatorul Spaniei moderne și democratice și nu aliatul lui Hitler și Mussolini, un dictator care și-a torturat și omorât adversarii politici.
Tare e ușor să falsifici istoria…
Zabet, te cred că ai citit mult (ai avut grijă să ne "avertizezi"), ce păcat că nu ai înțeles mare lucru…
Marina, cunoști zicala "câinii latră, caravana trece"?

 =  &
Marina Nicolaev
[16.Jun.09 03:18]
Memorialul Holocaustului se va construi la București.

Peter Jacobi s-a născut în 1935 la Ploiești și a absolvit Academia de Artă din București în 1961. Este membru UAP.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !