Comentariile membrilor:

 =  subitoo
Elena Marcu
[31.Jul.09 23:50]
Ina, abia acum am dat peste seria voastră și mi se pare nemaipomenită. Fată dragă, am râs cu lacrimi la textul ăsta. Stilul e demențial, bine, îl cunosc, dar verva de-aici e absolut contagioasă.
P.S. Am citit textul în birou și să vezi ce spor la treabă au ăștia acuma.:).

 =  Elena:)
Ina Simona Cirlan
[27.Jul.09 15:28]
Tare-s bucuroasă să te regăsesc, și-ți mulțumesc că n-ai tras cu ochiul pe furiș:))
Și mai bucuroasă că ne-ai prins cu brăcinarii în vine, mai mult Norică, că de mine se țin niște fuste în ultima vreme:).
Salut răcoros, transmit colegilor zâmbăreți!
Te îmbrățișez cu drag, așteptându-te să mai tragi cu ochiul la poveștile noastre!

 =  jupânul
Tamara Zub
[27.Jul.09 15:44]
Să joci în toate episoadele bolii tale. Original spus. Narațiune dinamică și viu colorată, cu toate că subiectul se învârte în jurul durerii. Sprinteneală în scriere, mă întreb dacă v-ați inspirat din realitate sau e pură ficțiune. Cine-i jupânul, de fapt?
Mai citim, tama

 =  Știu eu
Rodean Stefan-Cornel
[27.Jul.09 17:19]
Excelent text!
Încerc eu un răspuns pentru doamna Tamara Zub și spun că, probabil întâmplările s-au petrecut în realitate, iar jupânul este soțul autoarei. Să mă justific:
- numai cine a văzut un om cu colică renală putea să descrie atât de corect poziția "ascuns sub pat, cu degetele mari de la picioare, în gură"; ca unul care am avut 3 asemenea "experiențe neplăcute" (ca să nu dramatizez folosind alte expresii, că suntem totuși la un text umoristic), am recunoscut imediat această poziție (la prima criză, care a fost și cea mai lungă, eu am mai inventat vreo 4 poziții, dar numai una parcă mi-a ușurat cât de cât suferința și nu pot să o descriu aici, din motive de pudoare);
- jupânul nu poate fi decât soțul, deoarece, se știe, când sunt bolnavi, sau dau de greu, bărbații fug imediat la soțiile lor.
Cu prietenie,
Cornel

 =  Tamara, Cornel:)
Ina Simona Cirlan
[27.Jul.09 20:30]
Tamara,
Întâi dă-mi voie să-i pun nota zece lui Cornel, care a răspuns mai bine decât mine la toate întrebările. Vezi, niciodată n-ai de unde să știi la ce-ți prinde o colică renală:))


Cornel,
La următoarea avalanșă îți trimit jupânul la un ceai de mătasea porumbului să-i povestești despre poziția salvatoare secreta:))
Vă mulțumesc pentru aprecieri și zâmbete,
Cu drag!


 =  Umor de 24 carate
florian abel
[28.Jul.09 04:59]
D-na Ina, ce se poate spune decat de bine. Umor de calitate, dupa fiecare poanta cititorul e tentat sa creada ca banuia poanta si ca ar fi scris-o si el daca s-ar fi apucat de acelasi subiect, dar nu a avut timp.
Dar numai cine isi toceste clipele in fata nesfarsitului scrierii stie ce greu se smulg cu forcepsul din realitate aceste odrasle ale surasului.
Sper sa dispun de mai mult din timpul meu pentru a mai feedbackari. Acum, de timpul meu dispun altii.

Tot inainte! F.

 =  waw!:))))
Atropa Belladona
[28.Jul.09 09:35]
Soro, sa traiesti sanatoasa, si tu si jupanaul, desi, recunosc, daca nu era pietroiul, n-aveam parte de-o asa portie de ras!
Trecand la lucruri serioase, Ina draga, mult ma bucur ca ti-ai revenit, in primul rand tu, apoi si jupanul si, intre noi doua fiind spus, la cine si pentru ce trebuie sa ma rog io, ca sa te vaz mai des prin zona?!
Te pup mult, esti in forma si scrii a dracu' de fain!
Cu mare drag,
io

p.s Sa dea dracu sa dispari iar! Arunc dupa tine cu Turnul Goliei, sa vaz io pe unde-ti scoti camasuta venetiana!:)

 =  mai bătrânește așa:)
Ina Simona Cirlan
[28.Jul.09 21:39]
:)) Florian,
Dacă vrei neaparat eu îi transmit doamnei Ina, aprecierile tale, chiar dacă, între noi fie vorba, e o nesuferită și-apoi, ea n-are nicio contribuție la textul ăsta, de ce s-o băgăm în seamă?

Și da, ai dreptate, scrisul e boală grea, mâncătoare de timp, epuizantă dar în același timp plăcută.
Te aștept să feedbeckărim împreună când și cum poți.
Îți mulțumesc zâmbărăcind!


Bellă și frumoasă Carmencita,
Te rog, eu, frumos să lași turnul că eu încerc din răsputeri să nu mai dispar nicăieri.
Cum la cine? La sfântul Norică:))). Că el e tartorul!
Mulțumescu-ți pentru cuvinte și dedesubturile din ele:).
Știi, ca si mie mi-e drag rău, de tine!

 =  mai primiți musafiri?
Doru Emanuel Iconar
[29.Jul.09 23:10]

Zâna mea,

Întâi și întâi cer iertare, am ajuns ultimul, dar gândesc că sunt primit și acum. Niscaiva trebușoare mă ținură cică ocupat. As’ seară le-am dat deoparte. Ducă-se!

Ce să mai spun eu la așa mândrețe de text? Au spus alții, mai pricepuți decât mine, de toate. Vorbiră despre „dezinvoltura” scrisului, așternut cu „sinceritatea și autoironia unui caracter puternic”, stilul „spumos”, „artificii”, răsturnarea sensurilor și învolburarea apele”, câte și mai câte.

Încerc și eu oarece vorbulițe, asa, mai modest.

Foarte bună ideea acestei serii de texte, destinde atmosfera, descrețește frunți, adună prietenii, vindecă crize, chiar dacă nu pe cele economice. Zic că sunteți vraci de suflete. The best!
Concluzia se impune singură: mai scrieți, mai vrem, avem nevoie de așa doctorie.

Doruleț

 =  Dorului:)
Ina Simona Cirlan
[31.Jul.09 23:59]
Bineînțeles că-s bucuroasă de musafiri, numai că pe tine te-am trecut în echipa bașbuzicilor, tu ești bașbuzicul mijlociu:)).
Eu trebuie să-ți cer iertare pentru întârziere, tu ești liber să zburzi la joacă, porție dublă, pentru că o meriți, ai avut o vară încărcată de emoții și recompense pe măsură.
O să încerc să nu rup ritmul, de câte ori mi s-o face lene, o să-mi aduc aminte că ochilor frumoși ai Vrăjitorului nu le scapă nimic:).
Îți mulțumesc, copil frumos!

 =  bietul om!
Adrian Firica
[09.Aug.09 10:35]
auleuuu,
dar din aia, cum îi zice ..., din aia matinală care arcuiește bărbatul pe spate mai are?

 =  depinde...
Ina Simona Cirlan
[09.Aug.09 23:33]
Când nu-i sezon de avalanșe sau vreo boală în teste, se mai văicărește și de aia:).
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !