Comentariile membrilor:

 =  .
Maria Del
[08.Sep.09 12:17]
Stefan, primul vers citindu-l, ma inchid deja...

 =  .
ștefan ciobanu
[08.Sep.09 12:25]
: maria, de ce?

 =  Înțelegeam, dacă era vorba de mama-soacră...
Ioan Jorz
[12.Sep.09 00:32]
"hai să ne împușcăm iubito"! Ștefan Cibanu, tu realizezi cu ce idee, aproape tembelă, începe poemul?! Apoi, glastrele cu flori, sună a mama platitudinilor. Adică flori, nu gloanțe! Tu încerci să scrii poezie, sau o compunere școlărească - despre cum văd elevii clasei a IV-a ideea de pace?
De ce boabe de porumb și nu grâu, mei, secară, linte, mazăre? Finalul este apoteotic: statuile care, ca la un duel, trag una în alta! Statuile pot să tragă, cel mult, igrasie! Accesoriul "tu și iubita" nu salvează de la o construcție schizoidă, textul! Te rog eu, fă-ți un bine și șterge textul acesta, chiar dacă odată cu el se va șterge și un excelent comentariu! Sănătate!

Ioan J

 =  .
ștefan ciobanu
[12.Sep.09 01:15]
: Ioane, inteleg sa critici, dar foloseste cuvinte ''ortodoxe'' nu din astea, din topor. si scrie numele corect, ca ai ceva omisiuni.
vad ca, pe toate siteurile pui acelasi comentariu (ai invatat ce face copy paste, sau ctrl+c cu ctrl+v). raspund si aici, sa nu avem suparare:
impuscarea este o ''metafora'' pt. asumarea vietii in doi, coridoarele formate in urma glontului sunt anii petrecuti. de ce poape de porumb, pt. ca au ''marimea'' potrivita pentru ce iese la sfarsitul vietii din trupurile noastre. ca sa nu mai zic de culoare.
statuile nu trag igrasie, poate atrag igrasie. imaginea din final nu cred ca mai are rost sa o explic. zic eu, dar daca e musai, trimit un curs de poezie facut de mine pentru incepatori. te astept cu un mail. multumit?

 =  erata
ștefan ciobanu
[12.Sep.09 01:19]
boabe nu poape
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !