Comentariile membrilor:

 =  emi_val cu așchie de lună-n frunte! :))
gena gurau
[18.Sep.09 15:10]
coane, pe bune, nu am verificat dacă am scăpat ceva din spate - o să-mi fac timp zilele astea - dar poți considera că m-am rătăcit și eu cumva în urbea ta, pe acolo și la prima trecere de pietoni nu numai că-ți zâmbesc cu toată fața, da' te și opresc pe ea. așa, preț de-o șuetă mică...acolo...:))

"moartea nu doare ci ultima clipă de viață. încă din prima zi cînd mi s-a pus pata să trăiesc am decis că în fiecare zi se întîmplă ceva. o mică minune sau o explozie ascunsă pe care merită s-o vezi. chiar și cu ochelari special concepuți pentru o eclipsă."
pentru ideea de mai sus îți fac și cinste!
chiar și numai pentru faptul că de f'o zece minute caut ca tembela imaginea pe care mi-ai adus-o zbang! în fața ochilor prin fraza de mai sus.
...și n-o găsesc. :D =  gena
emilian valeriu pal
[18.Sep.09 16:32]
Toate ca toate da sa stii ca pe nenorocitii aia de la banca nu-i iert. Am vazut in cele din urma solicitarea si nu era semnatura mea. Apoi s-au scuzat prosteste ca la vremea respectiva toate creditele aveau, in mod automat, si card. Card pe care nu l-am vazut nici pina in ziua de azi, desi sint mai bine de patru ani de atunci.
Asa ca, daca ne-om intilni la o sueta, iti propun s-o punem de-un jaf ca-n Pasul Gutii. Eu aflu traseul masinii blindate(ca doar is jurnalist, ce dracu), iar tu esti omul meu din interior :)))

Despre orasul meu toti spun ca e un orasel de provincie mort. Dupa cum vezi, colcaie de viata. Trebuie doar sa inchizi ochii si sa privesti atent.

Multumesc de lectura.

 =  ps gena
emilian valeriu pal
[19.Sep.09 10:54]
Ca sa intelegi ce a inspirat seria asta:

http://www.youtube.com/watch?v=BYQaD2CAi9A
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !