Comentariile membrilor:

 =  felicitari
emilian valeriu pal
[04.Oct.09 13:41]
Ma bucur ca am putut sa fiu partas la aceasta initiativa. felicit initiatorii proiectului. Dincolo de simptatii sau antipatii, acerst proiect a dovedit ca membrii unei comunitati literare, chiar daca sint departe, uneori pot fi foarte aproape.

 =  On "Orașe..."
liviu ofileanu
[04.Oct.09 13:41]
Felicitări Cristinei Rusu pentru idee și participanților pentru explozia de culoare și poezie!

 =  cristina:bravissimo
Nache Mamier Angela
[04.Oct.09 13:48]
"l'union fait la force"!
dovada? acest minunta lant de poeme si fotografii sugestive,impresionante
bravo cristina,felicitari pentru energia si gustul estetic rafinat

+ promitator
Traian Rotărescu
[04.Oct.09 13:56]
Ar trebui sa recidivam si pe alte teme, din moment ce in jurul Cristinei s-au grupat asemenea "ochi" si simtiri :)

Remarc, non-ierarhic, imaginile Adrianei Lisandru, Alicei Boboc, d-lui Firica si cea a lui Doru Iconar.

 =  pagina mea munca voastră
Cristina Rusu
[04.Oct.09 13:57]
Emilian,

e frumos să fim împreună, vizualele sunt foarte reușite.

Liviu, Angela,

eu cu pagina doar atît, iar voi cu munca. să vă felicitați pe voi pentru ce versuri frumoase și poze deosebite ați adus.

bia

 =  ..
medeea iancu
[04.Oct.09 14:03]
foarte buna prima fotografie si a treia.

bravo

 =  celălalt ochi al poetului
cezara răducu
[04.Oct.09 14:08]
cel care surprinde poezia orașului!
mulțumesc, cristina, pentru invitația de a participa la această vizuală!
a fost o provocare!așa am putut descoperi și celălalt ochi al poetului!
încă mă plimb prin orașul lui nanu- splendidă imaginea, și mai urc pe treptele lui iconar (poza e excelentă precum și dispunerea versurilor).
mulțumesc încă o dată!!
rara

 =  Un proiect amplu și, culmea, reușit
Dan Norea
[04.Oct.09 14:21]
Sunt onorat să apar pe aceeași pagină cu nume grele ale agoniei. Îi mulțumesc Cristinei pentru aceasta și o felicit pentru că ne-a reunit într-un proiect atât de amplu și, în final, atât de reușit.

Ar fi nedrept să fac ierarhii, mai ales ținând cont că imaginile se adresează, în măsuri diferite, ochiului, minții, inimii. Totuși, îmi încalc propria regulă și pot spune că, încă de la prima parcurgere, m-a încântat din toate punctele de vedere, vizuala Adrianei Lisandru.

Felicitări tuturor participanților!

 =  e o idee și cu alte teme, de ce nu
Cristina Rusu
[04.Oct.09 14:57]
Traian,

pozele sunt super. le-am așezat după lumină, fonturi închise și deschise, cu scris și fără scris. au o ordine. mulțumesc pentru Florența ta, mie orașul mi se pare extraordinar. alte teme, da, să mai veniți cu idei. mulțumiri pentru încurajare

Deea,

da, pozele 1 și 3 sunt lucrate fain. mulțumesc de semnul tău.

Cezara,

și mie îmi place Miramas, un oraș foarte liniștit, îți dă o stare bună și are un aer mai aparte. mulțumesc de participare

Dan,

nu avem defecte. Pisa să stea la locul ei așa strîmbă că așa e mai plăcută la vedere. bine ai venit cu noi. este singura epigramă din vizuală. mulțumesc

bia


 =  Felicitări
Gârda Petru Ioan
[04.Oct.09 15:22]
Felicitări pentru inițiativă și pentru realizare! Cu mica mea ghicitoare, mă simt puțin stingher și singur printre Poeți, dar - recunosc - mă simt bine...

 =  foarte buna
Chiripuci Cristian
[04.Oct.09 15:41]
Mi-a placut Miramas

 =  Ioan
Cristina Rusu
[04.Oct.09 15:35]
avem poezie cu rimă împerecheată, cu rimă albă, sonet, epigramă și ghicitoare. e bine să fie și o ghicitoare aici, merge la fix. mulțumesc, bia

 =  orașe sub lupă
Frumos, impresionant... Impresionant mai ales unghiul din care oameni diferiți văd orașele, lupa sub care se așează unele imagini sau altele. Constat că majoritatea fotografiilor fac parte din portofoliul personal al autorilor, ceea ce este cu atât mai mult edificator în privința viziunii fiecăruia. Felicitări tuturor și, bineînțeles Cristinei, pentru idee dar și pentru propria vizuală. Prima dată, citind-vizionând, am avut impresia cumva că se anihilează unele pe altele. Am revenit însă, trebuie citit a doua și chiar a treia oară.
Petru, de ce să te simți stingher? Aceea a fost optica ta în momentul scrierii. Și unde vezi tu poeți? :) Poate sclavi ai poeziei ai vrut să spui. Poeții se nasc...unul la mai multe decenii. Sper să nu fiu înțeleasă greșit. Pentru că mi-au plăcut mult atât versurile cât și imaginile. Încă o dată felicitări!

 =  Miramas plus versuri
Cristina Rusu
[04.Oct.09 16:05]
Cristian,

versurile și poza Miramas împreună sunt într-un tot unitar bine închegat. Loredana zicea de versurile vizualelor că sunt bune. sunt versuri pliate exact pe foto. mulțumesc de semn

Florentina,

văd că ți-ai pus băiatul la treabă. trebuia să scriu acolo unul plus încă unul la participare. și Efesul tău e reușit. mersi,

bia

 =  Frumos
Liviu-Ioan Muresan
[04.Oct.09 16:08]
îmi pare rău că nu am participat, dar nu-mi permite calculatorul să pun poze. Deocamdată. E un material amplu și reușit. Nu doresc să apreciez ceva anume, efortul colectiv merită apreciat.
LIM.

 =  am așteptat un email de la tine Liviu
Cristina Rusu
[04.Oct.09 16:11]
păi se poate? găseam o soluție împreună. veneai cu versurile și căutam o imagine potrivită. și mie îmi pare rău că nu ai participat. data viitoare o să vii și tu. mulțumesc de semn

bia

 =  Scuze
Liviu-Ioan Muresan
[04.Oct.09 16:43]
credeam că poza trebuie să aparțină autorului.
LIM.

 =  Totul este un zbor, chiar și așteptarea
Virginia Popescu
[04.Oct.09 17:48]
Un zbor neîntrerupt pe deasupra unor cetăți antice, pe deasupra unor vaste metropole, scăldate în lumină solară sau în lumini nocturne.
Ruine alături de catedrale, turnuri înclinate, trepte care urcă spre înălțimi nebănuite, poduri arcuite peste ape învolburate, gondole, tablouri țesute în lumini pastelate, o armonie de culori și umbre care te prinde într-un adevărat vârtej...
Felicitări Cristinei Rusu, Danei Ștefan și tuturor celor care ne-au oferit această excursie de neuitat!


 =  Cristina:)
Da, mi-am pus fiul la treabă. Mă folosesc de orice „truc” pentru a-l atrage către mirajul poeziei. Acest proiect mi-a picat la fix. Am ales o fotografie făcută de el, din cele multe pe care le-a făcut anul acesta în Turcia, i-am pus versurile în brațe și i-am zis să facă ce-o ști. Că eu tot nu mă pricep la astfel de lucruri. Am fost foarte mulțumită de rezultat. Am insistat să-și treacă numele pe fotografie (în fond e munca lui) și abia l-am convins. Zicea: „Lasă, că nu eu sunt important!”
Mulțumim pentru ocazia oferită!

 =  totul este un zbor
Cristina Rusu
[04.Oct.09 18:18]
Virginia,

văd că ție ți-au plăcut versurile lui Ștefan. nu am avut viziunea ta dar chiar este interesantă, un zbor deasupra acestor locuri deosebite. tu ți-ai ales o imagine cu Fecioara, frumos. mersi

Loredana,

nu știu cîți ani are plodulică al tău, dar oricîți ar avea să se apuce repede de scris. ce îi trece prin cap. să facă exerciții dacă are talent. imaginea e bine lucrată așa că pune-l la treabă și peste cîțiva ani o să îți ceară bani să scoată o carte.

 =  offtopic
Împlinește 15 în noiembrie. Eu am făcut o greșeală ce nu mai poate fi reparată. O spun aici, poate învață și alții din ea. Acum vreo 3 ani, fără să-mi spună, Florin a publicat un text pe agonia. Culmea, nici măcar nu era în atelier. Când am dat de el, m-a apucat o isterie, amintindu-mi cum a fost primit pe site Doru Iconar. Unii nu au timp să afle vârsta autorului și îl tratează ca fiind adult. Din dorința de a-l proteja de astfel de reacții, am răcnit la el să-și retragă textul, ceea ce a și făcut. Dar nu i-am explicat decât abia mai târziu, și nu știu cât a priceput, la anii lui. Cu asta, l-am îndepărtat definitiv de scris. Uneori, din dorința de a-i proteja pe cei dragi, le greșim grav. Nu faceți ca mine!

 =  "This image or video has been moved or deleted"
Adriana Lisandru
[04.Oct.09 18:51]
in locul fotografiilor, acum, vad doar acest mesaj! :(
norocul meu ca le-am admirat inainte de... accident.
dar ma gandesc ca, probabil, doar eu am ghinionul asta, din cine stie ce motiv care tine de calculator...nu stiu.

e un grupaj frumos si, cum unii dintre vizitatori si-au desemnat preferatele, indraznesc si eu: Praga lui Calin Samarghitan, Venetia Cameliei Heghedus, Sighisora lui Dorulet si Bostonul asa cum l-a vazut Laurentiu Ion. Ordinea este aleatorie.

Mulumesc lui Dan Norea si lui Traian Rotarescu pentru aprecieri (e prima mea vizuala!!) si Cristiei Rusu, pentru tot.

a fost o reala placere sa particip.


 =  orașele poeziei
Maria-Gabriela Dobrescu
[04.Oct.09 19:19]
M-am plimbat și eu prin orașele voastre. Pe unele dintre ele le-am revăzut acum cu drag, pe altele m-ați făcut să îmi doresc să le văd. M-am bucurat să întâlnesc aici prieteni dragi: Cezara, Călin, Doruleț, Adriana, Maria C., alături de alți poeți pe care am avut onoarea să-i întâlnesc: Adrian Firică, Liviu Nanu, Adrian Munteanu și de alții pe care îi admir în tăcere. Cristinei felicitări pentru felul în care știe să adune oamenii în jurul poeziei.

maria

 =  îmi pare tare rău
Cristina Rusu
[04.Oct.09 22:00]
am fost plecată că am avut un pacient în urgență și cînd m-am întors am găsit mesajele voastre pe email, și aici pe agonia că nu vedeți pozele. foarte adevărat. în lipsa mea cred că cineva a intrat în contul meu pe photobucket și mi-a sters toate imaginile. aveam sute de imagini plus vizualele care acum nu le mai am. sunt extrem, extrem de tristă. am reușit și am așezat imaginile din această vizuală înapoi, o să le așez și la haiga și unde mai am lipsă. uneori mă întreb de ce se întîmplă lucruri așa de urîte.

Adriana, Maria, acum cred că puteți vedea pozele. vă mulțumesc pentru semnul lăsat

bia

 =  Imagini
nicolae tomescu
[04.Oct.09 22:38]
superbe și texte pe măsură.
Am călătorit mult în seara aceasta prin locuri prin care am mai fost dar și prin unele pe care le știam doar "din auzite"
Felicitări realizatorilor și mai ales doamnei Cristina.
Îmi pare rău de ceea ce s-a întâmplat la photobucket-ul Domniei sale

Cu cele mai bune gânduri pentru toți


 =  bia
Dana Stefan
[04.Oct.09 22:41]
am presimtit si ti-am spus ca ne putem astepta la minuni, cristina.
important este ca fila aceasta are deja aproape 500 de accesari. itinerarul acestei calatorii este insa unul real, si nu ma refer acum strict la imaginile superbe ale atator autori de pe aceasta fila. ma impresioneaza mai presus de toate efortul atator oameni, tiparul in care s-au stiut mula pe aceeasi forma intr-o desavarsita unitate in diversitate. indiferent de varsta, indiferent de loc. nu in ultimul rand e impresionant efortul pe care l-ai facut tu. iti multumim pentru asta. sa redactezi 30 de imagini, sa le prelucrezi, sa le transferi, sa porti corespondente, sa incurajezi, sa daruiesti mici atentii autorilor drept multumire pentru efortul lor e demn de respect, e demn de toata cinstea.
din pacate, cel care a spart contul tau photobucket ( numai astfel puteau sa dispara imaginile ) este demn de toata mila.o spun cu orice risc. o farsa abjecta, lipsita de altfel de calificare. nereusita e totala insa, pentru caam vizionat aceasta pagina si ne vom intoarce la ea si maiine, in calatoriile noastre imaginare.
cristina, te atentionez doar sa-ti schimbi parola de pe photobucket. pentru ca cel care s-a demis sa stearga un cont intreg va face asta si maiine. si oricand.

inca odata, cu deosebita consideratie pentru cei care au postat aici la invitatia cristinei, bia, incearca sa te linistesti pentru ca ai toate motivele din lume sa savurezi alaturi de noi o seara splendida!

Linea

+ Orașe
Călin Sămărghițan
[04.Oct.09 22:52]
Am fost onorat de invitația de a participa și acum savurez frumoasele creații ale celor implicați.

Excepțional efort, excelentă idee, reușită realizare. Felicitări pentru toate acestea, dar mai ales pentru puterea de a ne aduce împreună și răbdarea de a aduna de la fiecare rodul inspirației. Mărturisesc că am așteptat cu nerăbdare apariția acestei postări.

Cu greu mă abțin să nu spun mai mult decât că păcat că există și răuvoitori cu obsesii incontrolabile. Nu mă așteptam să se ajungă până aici. Bine că le mai aveai pe acestea și sper să le poți recupera și pe celelalte. Nu te lăsa, e dovada că ai reușit! Ai făcut un lucru inedit și frumos, unic pe acest site. Îți urez idei la fel de inspirate pe mai departe.

Absolut toate sunt lucrări de excepție, tablouri cu povestea personală a fiecăruia, asupra cărora am putea poposi îndelung. Am rămas prins în "ceața delfinului", în urechi cu "oftatul istoriei în somn" și cu ochii la tânărul blând cu mâinile întinse spre zbor. Treizeci la număr (!!!) mi se perindă ca prin vis, viziuni fantastice, ori melancolice, ape, pietre și culori, sori, păsări, porți ori clădiri spectaculoase, o pătată pânză abstractă, instantanee ale unei fulgurări de gând a ceea ce înseamnă arta de a ne îmbrăca în splendori.

 =  orașe și oameni în multe viziuni
Cristina Rusu
[04.Oct.09 22:54]
Nicolae,

te-ai plimbat prin multe orașe în seara asta. mulțumesc de semn. să ne auzim cu bine

Dana dosărică,

îmi place mult vizuala asta. pozele au ieșit bine și poeții noștri și-au dat toată silința. fiecare a trimis ceva frumos. mi-am adus aminte de Liviu Nanu, el zicea că o să caute să scrie ceva frumos și de suflet despre un oraș Miramas din Provence - Franța. să caute ceva de suflet și uite că a găsit. am găsit toți ceva de suflet și e bine cînd suntem împreună, ne face bine. mie mi-a plăcut și primul tău oraș dar dacă tu ai vrut altceva uite că ți-am pus imaginea care ai dorit-o. Italia cea cu frumuseți covîrșitoare. mulțumesc Dana, mult de tot, cred că am schimbat cîteva sute de emailuri, fără să pun din burtă ceva. a meritat.

bia

 =  .
Petru Teodor
[04.Oct.09 23:00]
foarte frumos - aceasta e bine!!!
așa trebuie sa colaboreze oamenii, doar astfel ne ridicăm.
felicitări tuturor!
mersei ceva, nu glumă!...
dar alături de voi!

cu zâmbet,
pt.

p.s. tehnic: am salvat pagina, astfel încât poate fi refăcută cu poze cu tot; dacă nu reușiți sa o refaceți, pot să o expediez pe mail; deși mă indoiesc de faptul că nu poate fi refăcuta din arhiva seit-ului.

 =  de la început m-am gîndit la 30
Cristina Rusu
[04.Oct.09 23:10]
Călin,

știi că de la început îți spuneam de 30, puteau fi mai mulți dar a răspuns cine a putut și a avut timp. am trimis multe emailuri și uite că fix numărul ăsta s-a ales. tu chiar ai fost la Praga de curînd și ai făcut poza. este cea mai recentă cred. mulțumesc de încurajare.

Petru,

important este că suntem prieteni și împreună aici. nu îți fă probleme totul este rezolvat. mulțumesc de semn

bia

 =  .
laurentiu ion
[04.Oct.09 23:20]
o idee f mișto și de apreciat, mi-a plăcut kitschul intenționat din imaginea lui dorin cozan și, desigur, naturalețea celorlalte poze
e un feeling fain să te vezi pe aceeași pagină cu atâția membri, într-o altă ipostază, nu numai conflictuală
mulțumesc cristinei de invitație și mai ales, pentru că mi-a suportat întârzierile

+ .
laurentiu ion
[04.Oct.09 23:21]
am uitat

 =  nu ai întîrziat deloc
Cristina Rusu
[04.Oct.09 23:33]
mi-ai spus să te trag de mînecă știind că ai multă treabă la job, te-am tras și ai trimis la fix materialul. mie mi-a plăcut imaginea ta. nu știam de unde îmi era mereu proaspăt în cap orașul Boston și mi-am amintit, de la serialul Jordan de pe hallmark, mare figură fata aia. mulțumesc că ești aici cu noi și pentru încurajare. te mai aștept și la alte colaborări. poza lui Dorin e ușchită tare. apocalipsa lui este best.

bia

 =  Cristina,
heghedus camelia
[05.Oct.09 07:45]
te felicit pentru munca depusă și efortul de a ne ține aproape! Dar știi asta. Adriana, m-am tare bucurat de semn. A fost un exercițiu pe care n-am avut timp să-l duc până la capăt. Textul tău îi vine cald și perfect imaginii. Am coborât de câteva ori și admirat în tăcere aceste oglindiri ale lumii în suflete.

 =  Camelia
Cristina Rusu
[05.Oct.09 09:17]
știi că mie îmi place tare mult Veneția ta. este o explozie de culoare și versurile sunt din suflet. ai ales bine acest oraș, ai văzut că sunt în vizuală patru orașe din Italia. mulțumesc că ai fost cu noi

bia

 =  cristina
Carmen-Manuela Macelaru
[05.Oct.09 09:18]
este prima oară când văd o comunitate la aceeași masă în sens virtual, nu mă refer la cenacluri sau alte seri poetice. o să răzi că am să spun celebrul slogan "unitate în diversitate" dar asta mi-a venit în minte și cred că se muleză perfect pe pagina ta. foarte frumos.
mcm

 =  Carmen
Cristina Rusu
[05.Oct.09 09:33]
toate lucrurile înfăptuite au o poveste. și la vizuala aceasta este o poveste interesantă. mulțumesc că ai trecut prin orașele noastre. pe tine te invit la o plimbare cu gondola lui Camelia sau mai bine într-un boutique din Parisul lui Magdalena Dale.

bia

+ .
ștefan ciobanu
[05.Oct.09 11:10]
: uite ca a iesit un frumos album agonic. cu multe stiluri si cu mai multa sinceritate in exprimarea (atat la foto cat si la text). multumim cristinei pentru ca a avut rabdarea sa faca aceasta munca (pt. ca nu e ceva usor). si mai ales titlul este bine ales, cuprinde toate pozele.
felicitari

 =  septentrion....
Petruț Pârvescu
[05.Oct.09 11:22]
***
structurala, vizuala, polisemantica exprimare in viziunea urbei et urbi! felicitari!

 =  și așteptarea este un zbor
Cristina Rusu
[05.Oct.09 12:16]
Ștefan,

album cu orașe și versuri, da, oameni și viziuni diferite, dar toate alături au un farmec aparte. mulțumesc de încurajare. știi și tu că nu stelele sunt cele mai importante ci ceea ce gîndim și simțim unii pentru alții. mulțumesc de participare

Petruț,

tema cu orașele a fost una potrivită, bineînțeles că mai sunt și alte teme care pot aduce un aer mai deosebit. mulțumesc de semn

bia

 =  așa mi-a venit mie să-i mulțumesc Cristinei Rusu ... și celorlalți
Adrian Firica
[05.Oct.09 13:22]
*
A zis Măria Sa Dorin Cozan: să fie lumină! Și atunci se făcu o lumină mare, ziua ‘n amiaza mare, de la felinarul comunal.
Și-n aer începură a pluti peștii colorați ai bunăstării.
În sfârșit, dacă nu bourul, măcar cerbul carpatin însămânță Dacia, după binecunoscutul ritual al încălecării.
Fie asta învățătura Sa!
Rămână toate cele în conserva mea!

**
Un felinar și un grilaj,
Drept sprijin de-i urca și tu pe scară,
Ori o conductă pentru gaz,
Și-un steag ce stă să-ți cadă-n poală.

Miramas, din piatră-n cer am mas!
... domnule Liviu Nanu.

***
Adunând ...
1. multitudinea opțională a intrărilor sugerate de Adina Ungur, transfocarea cetății în viziunea Angelei N. Mamier, punctul de fugă al paralelelor indus de Nicole Pottier, neașteptata pânză de sac pragheză în care s-a-nfășurat Călin Sămărghițan, ghidușia venețiană a Cameliei Hegheduș, Tessalonicul ... “într-o rână” al Cezarei Răducu, ori Sibiul-fotoliu și cuib personal al Mariei M. Cîrciumaru;
2. ostoind pentru bătutul pietrelor drumului cu Doru E. Iconar, ridicând mai apoi ziduri, case și orașe, care-mpreună să fie atribute ale memoriei;
3. să ne lăsăm pecetea pașilor, a mâinilor, a gândurilor;
4. prin soare, cer, apă, pământ, copaci, flori, păsări și oameni;
5. așa precum meditativele palme-ntinse ale lui Ștefan Ciobanu ne invită.

 =  Orașe, oameni, vizuini
serban georgescu?
[05.Oct.09 13:29]


... fiecare se ascunde pe unde poate

 =  Adrianul nostru trece prin apocalipsa de la Vaslui
Cristina Rusu
[05.Oct.09 13:41]
ca un vînt ușor ușor ai măturat toate orașele, poeții, șugubăț cum ești matale ne-ai oferit alături de cel mai luminos felinar din Vaslui, cîteva sporturi extreme la care se mai alătură și alți participanți, cîteva cuvinte șugubețe și ele de altfel, atmosfera din Piața Delfinului este una absolut în ceață albastră...nu rămîne decît să îți mulțumesc pentru incursiunea prin urbea bătrînă și pentru această colaborare, care s-a dovedit a fi una chituită cu lut galben gros și cu apă din Moldovița.

bia

 =  Șerbane
Cristina Rusu
[05.Oct.09 13:48]
zi repede tu omule unde ești ascuns, loc este berechet. mulțumesc de trecere

 =  Și totuși.... Miramas!
Magdalena Dale
[05.Oct.09 14:03]
Îmi place să călătoresc, să cunosc planeta albastră care îmi este gazdă. Acum, această călătorie virtuală a avut o semnificație aparte deoarece fiecare imagine, oraș a fost filtrat prin sensibilitatea poeților, oamenilor obișnuiți să vadă frumusețea ascunsă a lucrurilor.

Toate imaginile sunt frumoase ca și cuvintele ce le sporește farmecul și te poartă în lumea visului.

Totuși pentru muzicalitatea cuvântului azi port cu mine versurile care însoțesc Miramas, respirând căderea toamnei prin aerul de miere, în tăcere, având în buzunare doar mistralul.

Felicitări Cristinei Rusu pentru inițiativă și mulțumiri tuturor celor care mi-au prilejuit această minunată călătorie virtuală.


 =  excelenta intrebare, la care raspund cu o alta:
serban georgescu?
[05.Oct.09 14:25]
"Îmi place să călătoresc, să cunosc planeta albastră care îmi este gazdă"

Doamna Magdalena Dale, dumneavoastra ati vazut filmul Alien?

Alien II, vreau sa zic.

 =  Șerbane
Cristina Rusu
[05.Oct.09 14:37]
nu fi cap de balaur și te lua de Magda, ea este o persoană distinsă și o fată tare bună. cu Alien sau fără nu mi-ai zis unde te ascunzi tu d-le alias Luchian, alias Lorenzini.

 =  mister K isi ridica palarioara cu beculete...
dorin cozan
[05.Oct.09 14:48]
multumesc si eu cristinei, desigur. un gest frumos, un proiect de suflet, o munca pe masura. la fel, celor care au apreciat screensaver ul meu si l-au supus furcilor hermeneutice.
ma bucur sa fiu printre voi

 =  cristina
serban georgescu?
[05.Oct.09 14:52]
eu nu mai iau niciodata de oameni

dar incerc sa ma iau de idei

iele insa imi aluneca

printre degete imi aluneca

traducere

traducere doresti?

uite traducere:

ma simt bine pe aceasta planeta

ma ascund in ea, ca bebelusul din Alien

din Alien II, vreau sa zic

acu' e bine?

 =  Dorin
Cristina Rusu
[05.Oct.09 15:09]
bună vizuala ta și de efect. eu îți mulțumesc pentru colaborare și pentru încredere. sper să mai fim împreună într-un proiect cu mai multe beculețe.

bia

 =  Șerban
Cristina Rusu
[05.Oct.09 15:15]
mi-ai dat un răspuns bun. și ai intrat în jocul comentariilor ca un băiat bun ce ești. la treaba cu ideile și interpretările este complicat, dar dacă te mănîncă degetele înseamnă că nu te mănîncă chiar degeaba. ești bătrînel pe site după cîte văd. ne mai citim. mersi de semne

bia

 =  “trepte care urcă spre înălțimi nebănuite”
Doru Emanuel Iconar
[05.Oct.09 15:38]
Vin și eu cu întârziere. Este grevă, nu la liceul nostru. Ba, am dat și test la istorie. Mi-am petrecut duminica studiind.

Vreau să las câte o vorbă pentru fiecare.

Bia, sincere felicitări pentru munca depusă. Este enormă, știu. A meritat. Montajul este minunat, iarplimbarea oferită cititorului prin orașele lumii, de neuitat. Cu adevărat fotografiile, cuvintele lăsate aici, sunt „trepte care urcă spre înălțimi nebănuite”. Deci, treptele mele sunt potrivite.

De asemenea, felicitări doamnei Dana Ștefan, știu că a pus serioas umărul pentru ca totul să fie perfect.
Sunteți două doamne de excepție. Aveți recunoștința mea, pentru totdeauna.

Încă mulțumesc Biei pentru invitație. M-a onorat pentru a doua oară, mi-a dat ocazia să arăt din puținul ce-l pot oferi. Recunosc că am avut emoții, mari, așa, ca la o premiere. Unii știu, m-au văzut.

Mulțumiri celui / celor care m-au recomandat. Sper că prestația mea a fost bună.

Recunoscător pentru semnele lăsate

domnului Traian Rotărescu,

doamnei Cezara Răducu,

doamnei Adriana, „blonda” de la Cisnădioara, căreia îi trimit o îmbrățișare,

doamnei Maria Gabriele Dobrescu,

doamnei Florentina care nu a uitat, nu am uitat nici eu, mulțumiri pentru atenția cu care veghează drumul meu. Pentru fiul dumneavoastră: dacă îi este dat să scrie, va scrie.

Mulțumesc domnului Firică, căruia cu mare drag îi spun Firicel pentru frumoasele vorbe lăsate aici. Mă caracterizează atât de bine. Ai dreptate domnia ta, indiferent că ridicăm drumuri, case, orașe sau doar o viață, trăinicia se construiește piatră cu piatră. Îi sunt dator domniei sale și pentru Cisnădioara. Sper să vă pot răsplăti bunătatea.


Doru Emanuel

 =  un Om mic și un com așa de mare
Cristina Rusu
[05.Oct.09 16:03]
Doru, să știi că Emil te-a recomandat, oricum tu ești în planul muncii. nu îți fă probleme că la capitolul intrat în vizuale pînă la urechi ești în listă. mulțumesc pentru cuvintele tale și... la teme cu tine. școala este o treabă tare grea în acești ani tulburați.

bia

 =  orase, oameni, viziuni
Alice Diana Boboc
[05.Oct.09 20:18]
Bia, sincerele mele felicitari pentru acest album foto! Este o reusita extraordinara si iti multumesc pentru onoarea pe care mi-ai facut-o invitandu-ma sa particip la acest proiect! Sincerele mele felicitari inca o data si la cat mai multe proiecte de acest gen! Cu drag, Alice Boboc

 =  un experiment care ar trebui repetat
Liviu Nanu
[05.Oct.09 22:24]
Un experiment interesant care ar trebui repetat. Felicitări Cristinei pentru ceea ce a reușit de una singură.

 =  Alice
Cristina Rusu
[05.Oct.09 22:32]
tu ai venit cu o poză interesantă alb negru și este singura de acest gen din vizuală. mă bucur că ai acceptat și sper să mai colaborăm și data viitoare.

bia

 =  un iz din Miramas
Cristina Rusu
[05.Oct.09 22:36]
mă bucur că poemul și poza ta au fost atît de apreciate. ai scris versuri de suflet așa cum ai promis. am realizat totul împreună și sper din toată inima să facem vizuale și mai frumoase. teme sunt multe. mulțumesc de participare și de semnul lăsat.

bia

 =  Cristina...
ioana matei
[05.Oct.09 23:17]
foarte inspirată ideea!...infinitul unui univers *personal*. ???...în care, promit, voi reveni!...cu detalii despre *mine*, desigur!...

 =  Ioana
Cristina Rusu
[06.Oct.09 09:12]
bine te-am regăsit în acest periplu pe mapamond. pe tine o să te duc la ruinele din Knossos la Luminița, sau poate vrei la Tessalonic. mă gîndesc că îți place Grecia. mulțumesc de semn

bia

 =  Dedicatie autorilor
Doru Emanuel Iconar
[06.Oct.09 17:20]
“trepte care urcă spre înălțimi nebănuite”“Îmi colorezi retina prin cîmpuri de lavandă”
“urbe bătrână, stricată: femeie ori fantasmă”
“oraș de conservă“ “din a metropolelor salbă”
“care-mi promite cu degetele la spate încrucișate”
să “ascultăm parfumul în nuanțe diluate”
“tropăind printre amfore cu măsline” afumate
“ca într-un singur zbor toujour l’amour prin marrakech”

“Miracol născut din brațe răstignite,
“În straie noi”, “pe lângă zidurile cojite”
“vechi cabaret parizian” și “Turnu-acela înclinat”
“tăcându-și neliniștea unui altădat”
“înfrigurat precum aripi strânse peste urme de pași”

“neplâns” ți-e “caldarâmul ruginit”
“brăzdând cerul la întâlnirea cu eternitatea”
dar “cine știe
poate
că mâinile murdare nu pot atinge sufletul orașului dispărut”

“atâtea treceri peste”
“clădirile ce se unesc într-o singură umbră”
“prin fereastra de frunze văd două nuanțe”

“prind rădăcini în orașul acesta”
“bolnav de singurătatea”
“puilor mici și negrii din cuibare”
“pumn de semințe date
hrană luminii”
“În ciuda nepăsării noastre”

“în paloarea sublimă a zilei”
“lasă-mi apropierea nevindecată”

pentru că
“totul este un zbor
chiar și așteptarea”

“între umeri înghesuit
orașul”
“Pătruns adânc de-acorduri în canoane”

Doru Emanuel

 =  Emil,
Doru Emanuel Iconar
[07.Oct.09 15:36]
Mulțumesc pentru recomandare.

Doru E.

 =  Doru
Cristina Rusu
[07.Oct.09 15:54]
frumoasă dedicația ta. observ că ai spicuit versuri din toate poemele și ai făcut un poem mai mare. interesantă viziunea ta. mulțumesc

bia

 =  +
Mâncu Gabriela
[09.Oct.09 15:01]
un melanj super reusit, la care cu siguranta ai muncit mult. Ca imagini, mi-au ajuns la suflet multe, ca texte pot sa spun ca mi-au atras in mod deosebit atentia cele de pe imaginile venetiei si salonicului (caruia mi se pare ca i-ai surprins pulsul foarte bine!)

bravo!

 =  Gabriela
Cristina Rusu
[09.Oct.09 17:11]
toate imaginile sunt lucrate de autori. ei singuri au muncit la ele, am mai specificat că eu doar i-am primit în pagină. imaginea cu venetia este tare frumoasă, într-adevăr poeta a muncit să o așeze așa de frumos. poza tessalonic are versurile pliate perfect pe poză. a ieșit un grupaj frumos. mulțumesc de semn

bia

 =  Bia,
Doru Emanuel Iconar
[09.Oct.09 22:41]


Mulțumesc pentru vorbele bune. Cred totuși că m-am pripit, trebuia să lucrez mai mult sau să nu postez.

Doru Emanuel
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !