Comentariile membrilor:

+ carte cu poze și cuvinte ciudate, cred eu
Dana Banu
[29.Oct.09 19:46]
asta e de văzut îndeaproape, mira-s-ar și minuna-s-ar lumea de voi
auzisem prin târgul sfrijit al bucureștilor niște vorbe astăzi
cu toată criza asta voi să știți că de nu îmi dați cartea pe gratis io am să o cumpăr, mă bag și la datorii pentru ea(adică la frații gorzo mă bag cu datorii:D)

ăștia din ieud au ceva al lor de nici nu știi dacă să râzi sau să te spânzuri când dai cu ochii de culorile și cuvintele lor

vin că e de venit, părerea mea

în rest toate bune(adică felicitări și-o stea de la mine, galbenă, mândră, apăsată, deloc căzătoare)

 =  Felicitări!!!
Alberto M. Popesco
[30.Oct.09 05:51]
Mă bucur mult pentru tine. Știam că ai un frate pictor celebru și foarte apreciat. Pentru mine ești un poet foarte talentat și plin de fler. Îți doresc mult succes.
p.s. știi care e culmea? că am pus eu prima dată acest articol pe site, cu diacritice cu tot, dar un cenzor bine intenționat mi-a spus că îmi va fi refuzat. ca să vezi?! oricum, e bine și așa
numai bine
foarte amical

+ cartea cat o jumate de masa
Adriana Lisandru
[30.Oct.09 08:48]
pare a fi o carte grea, atat la propriu, cat si la figurat.
felicitari autorilor!

+ felicitari
Marius Surleac
[30.Oct.09 09:52]
Felicitari si la mai mare mestere. Abia astept sa vad despre ce e vorba mai ales ca stiam de la tine ca o sa fie ceva original. Ne zarim diseara.

P.S. Sa-mi iau cumva la mine cheia de 17, sau gasesc pe acolo? ;)

Cheers!

 =  apropo de cumpărat cartea
Dana Banu
[30.Oct.09 12:25]
un exemplar costă 1000 de euro, acum am aflat

în aceste condiții renunț(plină de oftică, verde de ciudă) să o cumpăr dar am să o citesc pe zidurile orașului, tot ajung eu cumva la ea, fi-i-ar șuruburile desfăcute+ Sunt revoltat:
Dan Cârlea
[30.Oct.09 14:19]
In primul rand, Dumnezeu putea sa-mi dea si mie un frate artist ca Dumitru Gorzo.
Asta una (mica) la mana. Imi dau seama cum ar fi aratat URBANUL meu ranforsat de Gorzo.

In al doilea rand, il gasesc aici pe Paul Bogdan intr-o noua prezentare, nu mai alb, mai stralucitor, ci in chip de forjeor sintetic intr-o prezentare de zile mari, dand cu flexul in metale care scot sunete complementare, inconjurat de scantei. Si nu e perie, bre, ca am nivel.

Felicitari celor doi autori, unul de continut, altul de forma, sper sa pot veni. =  scuze
Dan Cârlea
[30.Oct.09 14:21]
de repetitia cu "prezentare", asa e la inceput, dupa primele 7 carti publicate incepe sa se mai dea mana la fraza.

 =  *
Dan Cârlea
[30.Oct.09 14:33]
ca sa nu mai caute lumea adresa, am gasit-o eu, caci cu dansul nu prea le am, asa ca nu stiam unde-i centrul asta. Eu, in kkt, sunt numai cu bunele maniere.

LINK

 =  când sudezi, nu pui șaibe!
Adrian Firica
[31.Oct.09 06:12]
Gorzo zice, undeva:
... Mi s-ar părea interesant ca acest top să mai fie făcut o dată peste un an, cinci, zece. Dat fiind formatul, nu cred că permite. Așa ai vedea cum se mișcă lucrurile. Noi, românii, nici nu avem obișnuința de a ne exercita un drept, de a ne implica.

mie mi-a plăcut teribil tabloul său mioritic! - nu pun aici "copia", că e satanică!

nici măcar nu-i ciudat ce spune:
... Eu sunt creștin, suficient de credincios încât să nu mă intereseze zona asta, dar ele pot exista. Poate să fie o lucrare defăimătoare, etc., dar să fie foarte bună.
...
Primii zece nu arată totuși foarte rău, cu niște amendamente, dar mai jos începe într-adevăr dezastrul. E ok, dar să desemnezi unul cel mai mare, mie asta mi se pare maximum de stupizenie, este imposibil. Sunt minim 20 de români pe care pot să-i pui ușor pe primul loc, lucrurile astea nu sunt cuantificabile. Nu am votat, aproape nici unul dintre prietenii mei nu a votat. Nu-mi amintesc să fi auzit pe cineva care să fi votat. Am avut un moment în care am fost curios, dar atât. Totuși, am auzit că lumea s-a implicat, înteleg că votează, se agită, iar asta demonstrează că poate era necesar.
Mi s-ar părea interesant ca acest top să mai fie făcut o dată peste un an, cinci, zece. Dat fiind formatul, nu cred că permite. Așa ai vedea cum se mișcă lucrurile. Noi, românii, nici nu avem obișnuința de a ne exercita un drept, de a ne implica.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !