Comentariile membrilor:

 =  punct ochit, punct lovit (fara cuvinte)
Ioan-Mircea Popovici
[12.Dec.09 07:50]
"Retorica antiimperialistă nu dă greș într-un loc sărac. Alegătorii nu trebuie să trăiască bine! N-o să mai creadă în Mesia. Teoria conspirației mondiale sau locale nu va mai fi eficientă. Cauza sărăciei trebuie personificată. Satanizați oligarhii! Orice asemănare pe care ar sugera-o aceste rânduri e întâmplătoare. Noi oricum suntem mult mai avansați, diferiți și civilizați. Suntem doar pasionali. Punem pe seama interesului și a urii tot ce fac ceilalți. V-am ciuruit! Hai să ne împăcăm. După aceea vă găuresc iar".

 =  Ioan...
Adrian Firica
[12.Dec.09 10:12]
am avut bucuria (cuvântul bucurie e aici folosit cu sinceritate!) să-l cunosc pe Patriciu. era parlamentar. se plictisea. umbla pe culoarul ăla circular al clădirii Parlamentului, aia din Dealul Mitropoliei. comenta tablourile de pe pereți. avea gust și pricepere. mai comenta și altele.

știu ce eforturi a făcut ca să repornească mustăria cu petrolul. jos pălăria!

acum însă, nu mai sunt de partea lui. se poartă ca un ticălos.

Bill Gates, când a fost pedepsit de statul american, a pus datoria pe care o avea față de stat pe bursă. de Crăciun. $ 0,99 acțiunea. toată lumea a cumpărat, toată lumea a câștigat. și Gates a câștigat. fiecare a câștigat câte paișpe dolari per dolar investit.
așa că, Patriciu să pună dracului ăia șase sute de milioane de dolari, pe care-i datorează statului, pe bursă.

nu numai că nu ar avea de pierdut, ba... și-ar recâștiga demnitatea, făcând și un pustiu de bine.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !