Comentariile membrilor:

 =  dacă faci trei fricțiuni pe secundă, capeți "dezlegare la funde"
Adrian Firica
[24.Dec.09 17:49]
Note:
1. peste tot dau numai de note introductive – e plin de note introductive!: Lindt; Excelence; 85% cocoa; DARK; extra fine...

2. îmi țin coada pe sus și zic: nu-s satanic, ci numai solitar, nu și solidar!

3. am selectat „Câteva pagini din jurnalul dedicat femeii”, însă nu m-am hotărât să le fac scăpate din mână.

 =  spectator si atat. nu ma bag, nu stiu nimic!
Iakab Cornelia Claudia
[25.Dec.09 05:17]
in sfarsit, devin increzatoare. exista o armata sa apere culturile femeii, de inghet...chiar de e formata dintr-o singura persoana ce invarte tastatura pe post de chitara electrica. nu suna muzical, dar asta acum.

 =  le-am făcut și m-am căpătuit cu ditamai nodu'..nu specific mai mult
gena gurau
[31.Dec.09 01:43]
coane, hai să-ți spun:
1. am găsit azi, după după multă vreme fără, ciocolată cu cremă de ciocolată. prima cafea din zi întotdeauna merge cu ciocolată în ciocolată. crede-mă și încearcă. doar prima, după ce-ți ștergi ciocolata nopții de pe chip. și după ce te speli pe dinți.
2. și ca să nu trăiești cu impresia că nu mă pricep, iaca, papă d-aci:
nu-mi zburlesc coama nicicum și declar: nu-s sardonică, ci doar laconică, și nu prea agonică! (da' mai rămân atât cât îmi mai merge... :D )
3. no problemo, le-am smuls din mers.

..așa cum te și salut acu'! :)

 =  CIC! da' de apaludat, aplauzi?! :P
gena gurau
[31.Dec.09 01:59]
nu pentru ca să gafez, da' ne dăm și noi..culte acuma..cu cultele, culturile și chestiile astea feminino-feministe.. :P
uite! pentru că știu ce intrigă mai mult, hai să-ți spun:
urmăream cu ani în urmă un documentar făcut de nemți, în care practic erau filmate patru puștoaice de 4-5 ani, strânse în jurul unei mese, alături de ele fiind un adult din partea producătorilor emisiunii. fetițele prestau diverse activități - desenau, decupau, lipeau, modelau - dar erau absolut toate prinse într-o discuție lejeră, fain guvernată de către individă, totul, absolut totul fiind urmărit de către părinții copilelor aflați într-o cameră în fața unui monitor uriaș.
copiii aceia vorbeau despre penis și vagin cu cea mai mare dezinvoltură, fără artificii gen 'cocoșel' și 'păsărică'. nu stâlceau nimic, nici nu se înghionteau, nici nu se înroșeau. părinții lor, în schimb, da.
curios, mi-am zis. doar ei știau sau măcar erau conștienți de rostul și rolul penisului și al vaginului. doar le folosiseră! un prim argument imediat aflîndu-se în fața ochilor lor, pe acel ecran și palpabil, dincolo de el.

so, crezi că merită ca astfel de noțiuni sau, mai exact, abordarea lor, să rămână într-o ice-age nefiresc de ipocrită și de acoperită de falsă pudoare?!

...oricum, ideea este nițel alta, dar, vorba 'ceea, mai există mess, mail și alte metode să discutăm asta.
asta-mi amintește că-ți datoram o cafea.
acu' am și cioco perfectă pentru!! :))) =  insa doar cred
Iakab Cornelia Claudia
[31.Dec.09 02:07]
nu stiu care e drumul mai bun spre victorie, eu as alege partea cu dezinvoltura, sa arati tot dar sa nu deschizi usa la oricine. eu zic de ce nu? unui filmulet cu nasteri live de ex. el e tocmai bun pentru un copil de 5 ani. il face destept, incitat de cunoastere, poate o da pe medicina, cred ca sunt emotii pozitive si puternice deci au efect.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !