Comentariile membrilor:

+ your search did not match any socuments
emilian valeriu pal
[12.May.10 11:14]
Citeam deunazi un comentariu al unui user al acestui site, un raspuns la o poezie proprie in care zicea ceva de genul ca a crezut ca poezia pe site a murit, avind in vedere ca nimeni nu-l baga in seama. Am citit demult Motorul de cautare, Tradarea lui Caron, Dragoste de(l)user, Povetirile din casa ceasului si atitea si atitea ca n-as sti cu ce sa incep. Si nici cu ce sa termin. Nu e un semn de complezenta, nici de simpatie, nici de prietenie.
"Cum ar fi dacă
ai afla din întâmplare (sau nu)
că sunt aproape de gata
c-or să mă ia cu lopata". Cred ca aici se concentreaza tot poemul. Si imi era dor sa citesc o poezie in care cineva sa-mi spuna cum o mai duce, cum se mai moare, cum se mai cauta o cintareata de creta.

http://www.youtube.com/watch?v=T3YiiE6ibeU

 =  er
emilian valeriu pal
[12.May.10 11:20]
any documents, evident

 =  observații
Adrian Firica
[12.May.10 17:19]
pune un "fiindcă" la începutul versului al cincilea, ca să scapi de o cacofonie legată de "dacă"-ul din finalul versului al patrulea - ce să-ți fac?, fluența-i de vină!

și... dă-i o șansă nouă versului: "vom da încă o șansă noilor motoare de căutare" - bănuiesc eu ce-ai vrut să spui; eu, chiar, aș fi dat mai multe șanse căutării!

 =  Multumesc prieteni
Radu Tudor Ciornei
[15.May.10 01:33]
Multumesc dragul meu prieten, pina ieri abia stiam ca exista Portishead acum am toate albumele. Videoclipul este genial. Si mai e ceva. Luni, 10 mai mi-am schimbat pasaportul in Chicago. Ce am vizitat ? Ferris wheel si atractiile din Navy Pier unde cred ca sunt facute si pozele din videoclip. Comunicarea noetica exista, chiar daca eu ramin in continuare sceptic.

Adrian: multumesc pentru sugestie, asa voi face. Daca a doua ar fi la fel de simpla precum prima...

Multumesc pentru amabilitate domnule Munteanu. Sau Vasile cum vrei/vreti. Nu am avut ocazia sa ne cunoastem personal dar simt si stiu ca ne stim (sic ;) ) de mult
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !