Comentariile membrilor:

 =  Dialogul cu celalalt
razvan rachieriu
[18.Jun.10 15:57]
Din familia semnelor închegate în cuvinte a căror înlănțuire simbolică formează versurile ai renăscut și ai învățat să dialoghezi cu “celălalt” din magazinul lăuntric cu figurine de aur.
Cugetai sub capacul de sticlă al minții unde fremătau cuvintele și prindeai un coșmar în cuget, iar rațiunea cercetătoare te leagă de lume.


 =  Răzvan :)
Florin Andor
[27.Aug.10 13:44]
... prins în agitația lumii am devenit altul, poate celălalt venit de la sine într-o fixare lentă ... ne-au fost date așezarea formelor, calitatea somnului, poate de aceea miracolul adăugat pare o altă lume ... încă mă strădui să nu judec, deși îmi recunosc firea, acestă ciuntire ... obsesia și dezordinea îmi produc această vinovăție, ca și cum aș fi primit un dar ... nu-mi propun ultimul cuvânt, ca și cum aș privi înlăuntru, energia circulă printre cuvinte cu două sensuri, veghind mâinile să nu doarmă(și tot mă simt vinovat că-n lumea asta mică, în țara asta, pot face atât de puțin când e spațiu suficient pentru armonie) ... mulțumesc frumos de trecere aproape, la bună veghere :)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !